Meghan, čo ten účes? Na vietor je aj vojvodkyňa prikrátka, takto ju potrápil

Utorok má vojvodkyňa Meghan v Johannesburgu skutočne nabitý program! Jej pobyt v Afrike sa pomaly blíži ku koncu.

01.10.2019 13:20
debata

V doobedných hodinách v poradí deviateho dňa v Afrike absolvovala prvú zo svojich dvoch sólo návštev počas utorka. Jej kroky viedli na pôdu univerzity v Johannesburgu, kde sa zúčastnila diskusie spolu s akademikmi a študentami na tému vzdelávania žien a prístupu ženskej populácie v Afrike k vzdelaniu. Jej manžel, princ Harry, je zatiaľ ešte stále v Malawi, ale večer sa už vráti k svojej manželke a synovi. V stredu, 2. októbra, sa kráľovská rodinka vracia späť domov do Veľkej Británie.

Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v... Foto: SITA/AP, SIPHIWE SIBEKO
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v Johannesburgu.

Ako každé verejné vystúpenie vojvodkyne Meghan počas jej pobytu v Južnej Afrike, ani tento raz sa nevyhla záujmu médií. Pri tejto príležitosti vznikli aj veselé zábery manželky princa Harryho, ako kráča smerom k univerzite a s jej hustou hrivou sa pohráva silný vietor. Bujný účes tak musela vojvodkyňa následne krotiť, na pôde univerzity už opäť vyzerala tip-top a vlasy mala nahladko upravené.

Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v Johannesburgu.

Na stretnutie zvolila béžové šaty značky Banana Republic v dĺžke tesne nad kolená, v drieku previazané opaskom a s efektným dvojradovým gombíkovým zapínaním vpredu. Keď na pôde univerzity vystúpila z auta, zvítala sa so zástupcami školy a prítomných očarila svojou bezprostrednosťou. Privítala ju Susana Glavan, riaditeľka British Council v Južnej Afrike, aj jeden z profesorov univerzity, Tshilidzi Marwala. Meghan sa diskusie zúčastnila zo svojej pozície ambasádorky združenia „Association of Commonwealth Universities“ (A­CU).

Kráľovský palác už v júni zverejnil informáciu, že prvou zahraničnou cestou syna vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, ktorý prišiel na svet v máji, bude práve cesta do Afriky. Vojvoda zo Sussexu a jeho brat, princ William, už v minulosti cestovali po Afrike, kde podporujú ochranu divokej prírody. Harry je tiež patrónom charitatívnej organizácie pomáhajúcej deťom v Lesothe.

Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v...
Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v...
+3Vojvodkyňa Meghan navštívila univerzitu v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #študenti #Johannesburg #Južná Afrika #vojvodkyňa Meghan

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...