Adele v ďalšom vzťahu?! Jej novým mužom by mohol byť slávny raper

O jej súkromí sa vie toho naozaj málo. Speváčke Adele sa skrátka darí držať ho v absolútnej diskrétnosti. Ale reči o novom vzťahu sa množia.

02.10.2019 00:00
Adele Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere.
debata

Niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy a hudobná diva z Veľkej Británie sa podľa správ denníka The Sun začala viac stretávať s krajanom – raperom Skepta. Noviny sa odvolávajú na zdroj, podľa ktorého napríklad Adele pomáhala organizovať narodeninovú oslavu pre oceňovaného rapera.

„Trávia spolu stále viac a viac času. Niektorí z ich priateľov dúfajú, že by jedného dňa mohli skončiť ako skvelý pár,“ cituje The Sun svoj zdroj. Ten však zároveň dodáva, že obaja umelci sú v prvom rade sústredení na svojich potomkov.

Britský raper Skepta. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Skepta Britský raper Skepta.

Adele vychováva syna Angela, ktorého otcom je jej bývalý partner Simon Konecki. Speváčka sa za neho tajne vydala, v apríli tohto roka však potvrdila rozchod a začiatok rozvodového konania. Skepta, ktorý je rovnako tajomný, keď príde na jeho súkromie, od decembra minulého roka vychováva dcérku River. Jej matka však nie je známa, je možné, že ju porodila náhradná matka.

Adele aj Skepta pochádzajú obaja z Tottenhamu, časti Londýna a priatelia sa už údajne dlhší čas. Či sa z kamarátstva stane aj čosi viac, sa (snáď) ukáže o nejaký čas. Adele má vďaka posledným trom štúdiovým nahrávkam status svetovej superhviezdy. Skepta je oceňovaný v rodnej Británii a milujú ho aj kritici. Jeho nahrávka Konnichiwa získala dokonca Mercury Prize ako najlepší album roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Adele #pár #randenie #The Sun #Skepta

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....