Vojvodkyňa Meghan zažalovala bulvár! Harry tvrdí, že z jeho manželky robia tovar

Manželka britského princa Harryho, vojvodkyňa Meghan, podala žalobu na bulvárny denník Mail on Sunday, ktorý zverejnil jej súkromný list.

02.10.2019 10:00
meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan.
debata

Podľa jej právnych zástupcov bolo zverejnenie korešpondencie „nezákonné“, informovala agentúra Reuters. Nedeľník sa k žalobe zatiaľ nevyjadril. Ručne písaný list, ktorý Mail on Sunday zverejnil, Meghan adresovala svojmu otcovi Thomasovi Markleymu, s ktorým nemá dobré vzťahy.

Podľa Meghaniných právnikov bolo zverejnenie listu súčasťou „kampane tejto mediálnej skupiny“, ktorá zverejňuje „chybné a úmyselne nactiutŕhačské články“ o nej a jej manželovi, princovi Harrym. Výdavky na súdy a služby právnickej firmy psi budú vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu hradiť zo súkromných zdrojov.

Tridsaťpäťročný vnuk kráľovnej Alžbety II. k podanej žalobe uviedol, že sa jeho manželka stala „ďalšou z obetí britskej bulvárnej tlače, ktorá sa púšťa do kampaní proti jednotlivcom, bez toho, aby uvažovala o tom, aké to bude mať následky“.

„Ja už som videl, čo sa stane, keď sa z niekoho urobí tovar a už sa s ním nenakladá ako so skutočnou osobou. Stratil som svoju matku a teraz sa prizerám tomu, ako sa moja manželka stáva obeťou tých istých mocných síl,“ napísal Harry.

Po zverejnení spomínaného listu sa vojvodkyne Meghan verejne zastal aj herec George Clooney. Oscarového herca to nesmierne pohoršilo. "Ani si nedokážem predstaviť, aké frustrujúce, musí byť, ak niekde vysielajú list od dcéry otcovi. Musí to v nej ťať do živého a myslím si, že to je nezodpovedné a nesmierne prekvapujúce,“ uviedol Clooney a dodal: "Prenasledujú Meghan úplne všade. Je sledovaná a ponižovaná,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín Who.

Matka princa Harryho, princezná Diana, zomrela v roku 1997 v Paríži pri dopravnej nehode. Vodič vozidla, v ktorom išla so svojím vtedajším priateľom Dodim al-Fayedom, narazil do mostného piliera, keď sa snažil uniknúť bulvárnym fotografom.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Thomas Markle

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...