Machálková v sexi tope, Černocká ako dcérina konkurentka! České hviezdy na premiére

Nielen známa česká speváčka Leona Machálková neodolala filmovej novinke režiséra Todda Phillipsa Joker v hlavnej úlohe s Joaquinom Phoenixom.

02.10.2019 16:00
debata

Na pražskú premiéru snímky zavítalo množstvo českých celebrít ako Jan Hřebejk, Monika Leová či Jakub Kohák. Machálková sa pred objektívmi fotografov usmievala po boku mladého muža. Speváčku sprevádzal jej syn Artur, ktorý prišiel na svet v roku 2003. 16-ročný mladík už prerástol svoju sympatickú mamu. 52-ročná slávna blondínka prišla na premiéru v sexi čiernom tope, ku ktorému zvolila úzke čierne džínsy.

Leona Machálková so synom Arturom na premiére... Foto: Profimedia
Leona Machálková Leona Machálková so synom Arturom na premiére filmu Joker.

S potomkom, ale s dcérou, dorazila do kina aj herečka a speváčka Petra Černocká, ktorá už o pár týždňov oslávi okrúhlu sedemdesiatku. Pred objektívmi ju sprevádzala dcéra, 39-ročná speváčka Barbora Vaculíková. Je členkou skupiny Yellow Sisters, v ktorej účinkuje pod pseudonymom Diva Baara.

Petra Černocká s dcérou Barborou Vaculíkovou na... Foto: Profimedia
Petra Černocká Petra Černocká s dcérou Barborou Vaculíkovou na premiére filmu Joker.

Machálková zažiarila v mnohých muzikáloch ako West Side Story, Dracula či Jesus Christ Superstar. Po úspechu v muzikáloch vydala niekoľko albumov, začala sa objavovať v mnohých televíznych programoch. V roku 2003 sa stala mamou, keď v Thajsku porodila syna Artura architektovi a dizajnérovi Bořkovi Šípovi. Po desiatich rokoch sa im však vzťah rozpadol. Šípek v roku 2016 podľahol rakovine.

Petru Černockú preslávila rola Saxany vo filme scenáristu Miloša Macourka a režiséra Václava Vorlíčka Dívka na koštěti (1971).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leona Machálková #Petra Černocká

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...