Pomajbo o ďalšom prírastku do rodiny: Teším sa na toho svojho chlapca

Hudobník a autor Peter „Petko“ Opet z Polemicu pokrstil v stredu večer v jednom z bratislavských kníhkupectiev štvrtú časť svojho tínedžerského bestselleru Život Adama s podtitulom Rebel konečne tínedžerom.

03.10.2019 16:00
Herec Roman Pomajbo a jeho manželka na premiére... Foto:
Herec Roman Pomajbo a jeho manželka.
debata

Inšpiráciou k písaniu bol autorovi opäť jeho najstarší syn Adam, ktorý má v knihe už trinásť rokov. Novinku uviedol do života herec Roman Pomajbo.

Pomajbo novinku pokrstil vlasmi z Adamovho dredu. "Hovoril som si, že by bolo krásne, keby sme to pokrstili niečím z Adama, niečím, čo je jeho, kusom Adama, tak hovorím Petrovi, nech mu niečo v noci odtrhne, vlasy alebo niečo a podarilo sa! Chcel by som tej knihe popriať, lebo tam je napísaných toľko múdrostí, aby nám pubertiakom tí rodičia trošku viac rozumeli… Nech si to prečítajú a nech nás pochopia! A, dospelí, rodičia, by zas mohli nájsť aj vďaka tejto knižke, trochu viac pochopenia u tých svojich detí,“ poznamenal herec.

Roman Pomajbo pokrstil novinku Život Adama s... Foto: Dušan Kittler
Roman POmajbo Roman Pomajbo pokrstil novinku Život Adama s podtitulom Rebel konečne tínedžerom od hudobníka a autora Petra „Petka“ Opeta z Polemicu.

Pomajbo, ktorý aktuálne čaká s manželkou Petrou, ktorá je rodená Češka, po troch dcérach (Vivien, Noemi a Timea) prvého syna, prezradil, na čo sa teší. "Teším sa ja na toho svojho chlapca, že mu to budem čítať tiež,“ podotkol známy herec. Vzhľadom na ich česko-slovenské manželstvo dcéry hovoria oboma jazykmi.

Najnovšej knihe Petra Opeta, ktorú ilustroval Tomáš Hasaj, predchádzali tituly Život Adama – Zápisky rebela z piatej triedy (2016), Život Adama 2 – Rebel to má ťažké! (2017) a Život Adama 3 – Dvanásť rokov rebelom (2018). Kniha Život Adama 4 – Rebel konečne tínedžerom je podľa autorových slov poslednou v tejto sérii. Budúci rok by však chcel na knižný trh uviesť ďalšiu novinku. „Ja si stále robím zápisky, aj od napísania tejto poslednej knihy, a viem, že ich raz použijem, ale nebude to už projekt Život Adama. Inšpirujem sa tým, čo sa v našom živote deje, ale bude to pretavené do úplne inej knižky,“ uviedol Opet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Pomajbo #Život Adama

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...