Všetci pre Karla! Aj tak sme frajeri, spieval Peter Nagy s fanúšikmi

Štart česko-slovenského turné Petra Nagya v Nitre sa niesol aj v znamení spomienky na zosnulého Karla Gotta.

04.10.2019 13:10
Peter Nagy Foto:
Spevák Peter Nagy.
debata (1)

„Koncert som začínal sám s gitarou a s malou dušičkou – ako to už po prvýkrát a na premiére býva. Ale po prvom potlesku vo vypredanej sále, som vedel, že to bude krásny koncert pre fanúšikov. Ľudia spievali s nami a moja kapela hrala ako hodinky… Tá drina skúšok sa oplatila, ľudia nám to vrátili potleskom a tromi vyžiadanými prídavkami. Mám naozajstnú radosť,“ teší sa Peter Nagy.

Obľúbený hit „Aj tak sme frajeri“ venoval Peter Nagy fenomenálnemu spevákovi a priateľovi Karlovi Gottovi. „Všetci pre Karla,“ vyzýval fanúšikov, aby s ním spievali refrén známej skladby. Ešte pred ňou si Nagy na Gotta zaspomínal slovami: „V našich srdciach je Karel stále ako fenomén. Ďakujeme ti,“ povedal na podiu.

Peter Nagy hrá na turné spolu s kolegami zo skupiny Indigo. S kapelníkom a gitaristom Mišom Kovalčíkom a klávesákom Marekom Mečiarom vystupuje Peter už od roku 2001. Na basgitare hrá Luboš Ďurech. V Indigu sa predstaví aj nový bubeník Jozef Gorel.

„Vymysleli sme nové kozmetické úpravy aranžmánov, tak aby sme sa nedotkli podstaty piesne, ktorú fanúšikovia poznajú. Musí zostať text aj melódia. To ako keď dáš žene nové šaty, musí sa sama sebe páčiť. A trochu sme prekopali playlist, skombinovali neskombinovateľné. Je to výzva urobiť jubilejný program postavený z hitov, ktoré by mali odznieť a zároveň ponúknuť niečo nové,“ prezradil Peter Nagy, na ktorého sa môžu vrámci PETER NAGY 60 CZ/SK TOUR tešiť slovenskí fanúšikovia v Košiciach (9.10.), Žiline (10.10.) a v Bratislava (15.10.)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Karel Gott #Peter Nagy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...