Výnimočná foto Rachel, Joeyho a Moniky! Po rokoch spolu, Aniston s vráskami

Zvyčajne sa na jej adresu sypú slová o tom, že vyzerá ako mnohé mladšie rovesníčky. Médiá jej zvyknú uberať aj jedno-dve desaťročia. Herečka Jennifer Aniston však tiež nemá zázračný recept na mladosť.

07.10.2019 13:35
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A rare night and I love it.

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Potvrdila to nedávno momentka, ktorú zverejnila jej kolegyňa a kamarátka Courteney Cox a ktorá je pomerne výnimočná spojením bývalých kolegov zo seriálu Priatelia. Okrem predstaviteliek Moniky a Rachel sa totiž ku nim pripojil aj Joey, alias herec Matt LeBlanc.

„Výnimočná noc a ja ju zbožňujem,“ napísala k záberu Cox, ktorá fotografiu zhotovila. Výnimočné je však aj vidieť herečku Jennifer Anistonovú v looku, ktorý jej pridáva roky a pôsobí staršie než sme na ňu zvyknutí.

Herečka má na očiach dioptrické masívnejšie okuliare a vyzerá, že nemá takmer žiaden mejkap. Aj preto na zábere pôsobí o pár rokov staršie než je jej zvyčajná „červenokobercová“ podoba. Samozrejme, stále vyzerá výborne a vo veku 50 rokov by s ňou asi nejedna dáma menila. Platí to aj o jej kolegyni Courteney Coxovej, ktorá oslávila už 55. narodeniny. Herec Matt Le Blanc je od júla tohto roka 52-ročný pán.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Jennifer Aniston #Instagram #Courteney Cox #momentka #Matt LeBlanc #foto

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...