Tento pán herec má fakt plodné časy: Šieste dieťa na ceste!

Majú doma päť detí a zjavne ešte neskončili! Herec James van der Beek so svojou manželkou Kimberley potvrdili, že čakajú šiestu ratolesť.

09.10.2019 08:00
debata
Herečka Kimberly Van Der Beek a jej manžel... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Kimberly Van Der Beek a jej manžel James Van Der Beek Herečka Kimberly Van Der Beek a jej manžel James Van Der Beek sa tešia na prírastok.

„Neuveriteľne nadšení môžeme oznámiť, že ďalší uzlík radosti si vybral nás, aby sme sa stali jeho rodinou,“ napísal na Instagrame herec, ktorý si zjavne otcovskú rolu užíva. O zábery z ultrazvuku sa dokonca podelil priamo počas premiéry novej epizódy tanečnej šou Dancing with the stars, v ktorej účinkuje.

Herec zároveň priznal, že v minulosti s manželkou spoločne absolvovali tri vyšetrenia na ultrazvuku, počas ktorých vyšlo najavo, že bábätku nebije srdce, alebo že to bol len falošný poplach.

Údajne to bolo práve rozhodnutie jeho nežnejšej polovičky zachytiť tento moment na kamerách. Dôvodom je podľa nej prelomenie tabu a strachu hovoriť aj o skúsenosti, akou je potrat alebo smútok z neschopnosti dieťa splodiť.

Manželská dvojica spoločne vychováva päť ratolestí, z ktorých najmladšia je len štrnásťmesačná Gwendolyn. Najstaršou je dcérka Olivia. Okrem nich majú ešte dve dcéry, Annabel a Emiliu a syna Joshuu.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #manželka #James Van Der Beek

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...