DJ Khaled vraj žiari šťastím! Ďalší prírastok... jeho polovička odhalila bruško

Podarilo sa im to! Slávny dídžej a hudobný producent DJ Khaled a jeho manželka Nicole sú v šťastnom očakávaní. Už o pár mesiacov by do ich domácnosti mal pribudnúť nový člen.

10.10.2019 00:00
debata
Tehotná Nicole Tuck, manželka dídžeja Khaleda v... Foto: DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Nicole Tuck Tehotná Nicole Tuck, manželka dídžeja Khaleda v záhrade vily v Miami. Ukázala zaoblené bruško. Teší sa na prírastok do rodiny.

Paparazzovia v Miami zachytili z pobrežia Khaledovu manželku Nicole Tuckovú v bielych bikinách a bolo celkom zjavné, že jej druhé tehotenstvo sa už prehuplo do tretieho trimestra. Manželia pritom oficiálne potvrdili tehotenstvo Tuckovej len začiatkom septembra.

Štyridsaťtriročná bývalá dizajnérka a manažérka sa počas víkendu vo vile v Miami predviedla v bielych bikinách a nechala si vyhrievať zaoblené bruško. O tom, či sa manželom narodí chlapec alebo dievčatko, zatiaľ neinformovali.

DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn Asahd na vyhlásení cien BET Awards. DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn Asahd na vyhlásení cien BET Awards.

DJ Khaled a Nicole Tuck spoločne už vychovávajú syna Ashada, ktorý sa narodil v roku 2016.

V čase jeho príchodu na svet Khaled, pôvodným menom Khaled Mohamed Khaled, zverejňoval chvíle pôrodu na aplikácii Snapchat. Vyslúžil si tým celonárodnú pozornosť, nadšenie, ale aj kritiku verejnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #DJ Khaled #Nicole Tuck

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...