Jennifer Aniston o predátorovi Weinsteinovi: Toto žiadal odo mňa!

Meno producenta Harveyho Weinsteina sa pomaly vytráca z pozornosti spoločenských rubrík a hollywoodskych médií. Teraz ho tam však na chvíľu vrátila herečka Jennifer Aniston.

10.10.2019 00:00
debata
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Loewe. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Loewe. Herečka Jennifer Aniston v kreácii Loewe.

V rozhovore pre magazín Variety, konkrétne jeho špeciálne vydanie Women in Power, sa podelila o skúsenosť so známym producentom, ktorého obvinilo niekoľko herečiek (medzi nimi napríklad Ashley Judd, Asia Argento či Rose McGowan) zo sexuálneho obťažovania, nátlaku a dokonca znásilnenia. Kedysi jeden z najvplyvnejších mužov Hollywoodu momentálne stále čaká na verdikt vo svojom prípade.

Päťdesiatnička Aniston sa pre časopis tiež priznala, že mala jednu skúsenosť s Weinsteinom. V tomto prípade sa však netýkala žiadneho sexuálneho nátlaku. Stalo sa tak ešte v roku 2005, keď herečka nakrúcala film Vykoľajení práve pod producentskou taktovkou Weinsteinovej spoločnosti.

„Pamätám si, že to bolo v čase, keď štartovala značka Marchesa jeho manželky Georginy. Prišiel ma navštíviť počas nakrúcania do Londýna a naznačil mi, že chce, aby som si obliekla šaty od nej na premiéru filmu,“ zaspomínala si Aniston.

„Prešla som si katalógom a v tom čase to nebola to, čím je Marchesa dnes. Nebolo to vôbec pre mňa. Nástojčil, že si musím obliecť tie šaty. To bola jediná šikana, ktorú som zažila. A povedala som mu ‚Nie, neoblečiem si ich‘,“ pokračovala v príhode Aniston.

Nepríjemné skúsenosti so známym filmovým producentom v posledných mesiacoch odhalili aj ďalšie veľké hviezdy. Medzi nimi to bola napríklad Gwyneth Paltrow alebo Angelina Jolie. Sú však aj ďalšie, ktoré otvorene vyhlásili, že nikdy žiaden nátlak z jeho strany nezažili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Jennifer Aniston #nátlak #obťažovanie #Marchesa #Harvey Weinstein

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...