Konečne s manželom! Krásna Kostková v jemnej púdrovej po boku Nvotu

V lete oslávila jedna z najobsadzovanejších českých herečiek, Tereza Kostková, 43. narodeniny.

10.10.2019 09:25
debata (5)

A hoci jej doménou je práve herectvo, trúfla si aj na iné umenie. Pod názvom „Cesty k sobě“ usporiadala výstavu svojich fotografií, ktoré vznikli v spolupráci pre charitatívnu organizáziu „SOS dětské vesničky“. Kostková tak vďaka svojmu koníčku upriamila pozornosť na organizáciu, ktorá už 50 rokov pomáha deťom. Pre herečku a moderátorku je fotografovanie vášňou už mnoho rokov, fotoaparát zobrala do ruky ako dieťa.

Tereza Kostková a jej manžel Jakub Nvota na... Foto: Profimedia
Tereza Kostková Tereza Kostková a jej manžel Jakub Nvota na vernisáži fotografií "Cesty k sobě".

Vernisáž výstavy sa uskutočnila v stredu večer a obľúbenú českú hviezdu na nej sprevádzala celá rodina. Po jej boku sa usmieval aj jej manžel, slovenský režisér Jakub Nvota, ktorý sa postaral o texty pod jej fotografie. S uznávaným divadelníkom sa herečka vydala v auguste 2018, po pár mesiacoch randenia. Dvojica sa zoznámila práve v divadle počas skúšania hry „Můj nejlepší kamarád“.

Kostková, ktorá patrí nielen k najvychytenejším, ale bezpochyby aj najkrajším českým herečkám, na podujatie zvolila šaty v jemnej púdrovej farbe s véčkovým výstrihom, ktoré boli v páse zúžené a zvýraznené opaskom. Tmavé vlasy mala 43-ročná herečka a moderátorka upravené do drdola.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková #Jakub Nvota

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...