Brat vojvodkyne Kate prekvapil: Toto sú oči, ktoré mi pomohli v zlých časoch

Len pred pár dňami sa brat vojvodkyne Kate, James Middleton, zasnúbil s francúzskou finančnou analytičkou, Alizee Thevenetovou.

13.10.2019 00:00
Pippa Middleton a jej brat James Foto: ,
Pippa Middleton a jej brat James spoločne v kráľovskej lóži na tenisovom šampionáte vo Wimbledone.
debata

Ako napísali britské médiá, dvojica sa zoznámila aj vďaka ich láske k psom. Spoznali sa v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patrí práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji tohto roka zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame vzťah s peknou blondínkou James Middleton potvrdil.

A práve pes menom Ella sa stal jeho spolubojovníkom s depresiami, ktorými 32-ročný James trpel. Práve za to, že jeho Ella bola pri ňom v „temných časoch“ jej vyjadril vďaku prostredníctvom Instagramu, kde zverejnil jej fotografiu. „Toto je Ella a toto sú oči, ktoré mi pomohli prekonať najhoršie a najtemnejšie momenty.“

Sympatický mladík ešte dodal: „Navždy ti budem vďačný. Ďakujem, Ella.“ O svojich psychických problémoch James Middleton už niekoľkokrát rozprával aj pre britské médiá. Pre Daily Mail napríklad povedal, že pred rokom prežíval veľmi náročné psychické obdobie a preto sa rozhodol podstúpiť terapiu. 10. októbra, keď sa oslavuje Medzinárodný deň duševného zdravia, sa za podporu poďakoval svojim priateľom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...