Kto by povedal, že má taký talent? Jolieovej dcéra Zahara navrhla šperky!

Momentálne sa objavuje po boku slávnej mamy na premiérach novinky Vládkyňa zla 2. A túto príležitosť využila aj na propagovanie vlastného talentu.

13.10.2019 14:00
Angelina Jolie na snímke s dcérami Vivienne... Foto: ,
Herečka Angelina Jolie na snímke s dcérami Vivienne (vľavo) a Zaharou. Práve druhá menovaná predstavila kolekciu šperkov, ktoré navrhla sama a ktoré sa budú predávať na charitatívne účely.
debata

Zahara Jolie-Pitt, len 14-ročná adoptívna dcéra slávneho hereckého páru, ktorý je už rozvedený, sa totiž začala už dávnejšie zaujímať o dizajn šperkov. Vytvorila dokonca svoju vlastnú kolekciu Zahara Collection, s ktorou jej pomáhal klenotník Robert Procop.

Ako píšu americké médiá, jednu z premiér filmu Vládkyňa zla využila Zahara práve na propagáciu časti svojej kolekcie. Išlo o náušnice, náramok a prsteň. Možno aj pre jej slávne meno nebol problém, aby kolekcia dostala exkluzívne miesto v ponuke obchodného domu Saks Fifth Avenue.

Slávna ratolesť hereckých hviezd však na svojom talente nechce zarábať. Ako píše portál magazínu People.com, všetok výťažok z predaja bude určený pre charitu – konkrétne útulok pre ľudí bez prístrešia nad hlavou.

Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti - zľava:...
Angelina Jolie na premiére filmu Vládkyňa zla 2...
+5Juno Temple na premiére filmu Vládkyňa zla 2 v...
debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #šperky #talent #Zahara

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....