Nový párik, aký by čakal málokto! Hádajte, koho zbalila Lily Allen

Takýto párik čakal azda len málokto. Paparazzovia zostali prekvapení asi tiež. Známa britská speváčka Lily Allen je znovu zadaná a zbalila seriálového hrdinu.

15.10.2019 00:00
debata
Herec David Harbour a speváčka Lily Allen... Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec David Harbour a speváčka Lily Allen prichytení v uliciach New Yorku. Herec David Harbour a speváčka Lily Allen prichytení v uliciach New Yorku.

Reč je v tomto o prípade o hercovi Davidovi Harbourovi, ktorého dobre poznajú najmä fanúšikovia mysteriózneho seriálu Stranger Things z produkcie televíznej stanice Netflix. Nedávno sa v kinách tiež predstavil ako nový Hellboy.

Práve 44-ročný Harbour, ktorý žije v New Yorku, sa stal novým partnerom o desať rokov mladšej britskej speváčky. Dvojicu spoločne zachytili objektívy práve v uliciach Veľkého jablka. Bolo jasné od prvého momentu, že sú do seba až po uši. Najmä americký herec sa neustále nežne dotýkal svojej partnerky a počas prechádzky centrom jej dal niekoľko bozkov.

David Harbour na premiére tretej série seriálu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
David Harbour David Harbour na premiére tretej série seriálu "Stranger Things" v Santa Monica.

Informácie o tomto páriku však nie sú až také celkom nové. Prvýkrát sa o nich začalo šuškať totiž už v auguste tohto roka a následne ich očití svedkovia aj niektorí reportéri zachytili na spoločnej večeri v Londýne. Zábery z New Yorku vznikli len deň po tom, čo sa Harbour objavil v novej epizóde zábavnej skečovej šou Saturday Night Live ako špeciálny hosť. Na párty po jej premiére ho sprevádzala práve Lily Allen.

Speváčka, ktorá je dvojnásobnou mamou, bola v minulosti vydatá za Sama Coopera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #paparazzi #Lily Allen #pár #David Harbour

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...