Mašková má nový singel. Spojila sa s No Name aj herečkou Kolesárovou

Česká speváčka a aktuálna držiteľka titulu Česko Slovenská SuperStar Tereza Mašková zverejnila svoj nový singel O nás dvou.

15.10.2019 08:00
debata
Speváčka a víťazka zatiaľ poslednej Superstar...
Speváčka a víťazka zatiaľ poslednej Superstar Tereza Mašková. Speváčka a víťazka zatiaľ poslednej Superstar Tereza Mašková.

Novinku pre mladú interpretku zložili a nahrali Igor Timko a Zoli Sallai zo slovenskej skupiny No Name. O text sa postarala herečka Jana Kolesárová. „O nás dvou je pieseň o láske a o úskaliach, ktoré láska často prináša. Každý lásku vnímame inak, na základe našich skúseností. Pieseň dáva priestor premýšľať o tom, z čoho máme v láske strach a naopak, čo nás v nej motivuje,” priblížila skladbu speváčka.

„Jedného dňa ma navštívili počas skúšok v divadle Igor Timko a Zoli Sallai z No Name s tým, že napísali novú pesničku, a boli by radi, keby som ju naspievala ja. Hneď mi ju pustili, ja som ju okamžite prijala a spolupráca bola na svete – celé sa to udialo neskutočne rýchlo,“ zaspomínala na začiatky jej singla Mašková, ktorá sa so skladbou dokázala okamžite stotožniť. „Keď mi ju pustili, nevedela som, čo povedať… Chcelo sa mi plakať aj sa smiať, pretože tá pieseň presne vystihovala to, čo som vtedy prežívala – strach z lásky, zmätenosť a zamilovanosť,“ vysvetlila.

Podľa frontmana No Name Igora Timka speváčka vdýchla skladbe život. „Terezke sme to dopoludnia pustili a v ten istý deň to naspievala s takou ľahkosťou a gráciou, že sa nebavíme o naspievaní songu, ale o vdýchnutí života pesničke O nás dvou… Každé slovo nabralo silu, významy začali do seba zapadať. Tereza je veľká speváčka, ktorá má dar, hlasom zhmotňovať emócie a vytvárať príbehy,“ zhodnotil spevák.

Muzikanti skladbu dokončili v speváčkinom domovskom štúdiu Creative Music House v Bratislave. Na finálnej podobe a produkcii Timko a Sallai spolupracovali s Tereziným manažérom, hudobným producentom Oliverom Žilákom. „Som veľmi rada, že som mala možnosť spoznať Igora a Zoliho. To, že sú skvelí muzikanti, všetci vieme, ale predovšetkým sú to veľmi srdeční a dobrí ľudia. Vážim si ich ako muzikantov a najmä ako ľudí,“ vyjadrila sa Mašková o svojich kolegoch.

Rodáčka z Ťrinca k piesni zároveň predstavila aj videoklip, o ktorého vznik sa postarali spoločnosť Imagine Visions na čele s režisérom Mariánom Martausom. Nakrúcali ho koncom leta v Prešove. Speváčka sa pritom podujala na kúpanie vo vode, ktorá mala len 10 stupňov Celzia, čo bolo podľa nej jediným náročným okamihom výroby klipu.

Po vydaní singla plánuje Mašková koncertovať a hlavne tráviť veľa času v štúdiu. Na jar 2020 chce totiž vydať svoj debutový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #singel #klip #Igor Timko #Jana Kolesárová #Tereza Mašková #Zoli Sallai

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...