Charlize Theron má imidž ľadovej kráľovnej: Omyl, toto s ňou dokážu deti!

Vyzerá, že sa v týchto dňoch ani nezastaví. Herečka Charlize Theron predstavila dva nové projekty a na treťom pracuje. A popri tom stíha aj spoločenské akcie, ktorým dominuje jej originálny imidž.

16.10.2019 00:00
debata
Herečka Charlize Theron v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron v kreácii Louis Vuitton. Herečka Charlize Theron v kreácii Louis Vuitton.

Juhoafrická rodáčka sa objavila aj v pondelok večer na galavečere magazínu Elle, ktorý každoročne vyhlasuje zoznam výnimočných žien šoubiznisovej brandže. Theron k nim nepochybne patrí. Nielen vďaka svojmu talentu, ale tiež nezávislosti a silnému vplyvu, vďaka ktorému sa jej podarilo vybudovať chodníčky aj pre mnohé ďalšie herečky.

Nový imidž, krátky účes, s ktorým sa hviezda predvádza posledné týždne, akoby tak trošku zapadal aj do povesti „nekompromisnej a silnej“ ženy. Držiteľka Oscara sa však nebojí ukázať ani svoju nežnejšiu stránku. Počas nedávnej návštevy moderátora Jimmyho Kimmela prezradila napríklad to, ako ju majú okolo prsta omotanú jej dve ratolesti – adoptívni synovia August a Jackson, ktoré vychováva a ktoré majú 7 a 4 roky.

Herečka Charlize Theron na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron na premiére filmu The Addams Family. V pomerne netradičnom looku. Herečka Charlize Theron na premiére filmu The Addams Family. V pomerne netradičnom looku.

„Máme doma dva psy. Vyrastené, stredná veľkosť. A v slabej chvíli som mojim deťom sľúbila, že im zadovážim šteniatka. Najprv malo byť jedno, ale ten štvorročný bol z toho úplne zdevastovaný, tak som kývla na dve šteniatka,“ uviedla Theron. S deťmi a rovnako aj s domácimi miláčikmi jej najviac pomáha mama.

Už niekoľko rokov nie je známe, že by Charlize Theron mala oficiálneho partnera a v talk-šou potvrdila, že mama je jej jediným pomocníkom. „Nebýva so mnou v jednom dome. Bože, nie som až taká divná,“ reagovala na otázku Jimmyho Kimmela, či žije pod jednou strechou so svojou mamou. Hviezda však následne potvrdila, že jej mama žije len dve minúty od jej domu v Los Angeles. Priznala, že momentálne jej pomoc skutočne potrebuje. Aj preto, že propaguje dva nové filmy.

Reč je o novinke Bomshell, v ktorej stvárnila moderátorku Megyn Kellyovú a ktorá zachytáva skutočnú aféru v televízii Fox News. Druhým filmom je animovaná Addamsova rodina, kde herečka nahovorila Morticiu Adamsovú. Okrem toho momentálne pracuje aj na pokračovaní filmu Rýchlo a zbesilo, kde sa vráti ako kyberteroristka Cipher.

Herečka Indya Moore.
Herečka Nikki Reed.
+21Herečky a krajanky Margot Robbie (vľavo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #kariéra #film #Charlize Theron #mama #povinnosť

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...