Aniston konečne na Instagrame! Tento záber jej priniesol milióny fanúšikov

Pozrite si foto, ktorou slávna Rachel z Priateľov ovládla za pár hodín Instagram.

16.10.2019 08:49
Jennifer Aniston Foto: ,
Jennifer Aniston počas 4. ročníka odovzdávania výročných cien InStyle Awards v Los Angeles.
debata

Síce až v päťdesiatke, ale predsa. Hoci hviezda seriálu Priatelia Instagramu dlho odolávala, napokon podľahla aj ona. Jennifer Aniston v utorok zverejnila svoj prvý obrázok na Instagrame. Kto je na ňom? Veď sa pozrite!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Na zábere, ktorým si otvorila účet na Instagrame, pózuje spolu s kolegami zo slávneho seriálu – spolu s ňou sa tak do objektívu usmievajú Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer. Jej počin mal obrovský úspech, aktuálne svieti pri počte jej sledovateľov číslo 6,4 milióna. Keďže niekdajšia manželka Brada Pitta je miláčikom Ameriky, toto číslo bude ešte stúpať.

Potom, ako sa na Instragram pripojila, ju privítali ďalšie hviezdy ako Jenna Dewan, Rachel Zoe či Reese Witherspoon. Hoci Aniston sa Instagramu dlho vyhýbala, predsa len sa na ňom z času na čas objavila. Ešte počas manželstva s Justinom Therouxom to bol práve on, kto zverejnil niekoľko ich spoločných záberov, prostredníctvom Instagramu jej napríklad v minulosti zablahoželal aj k ich výročiu sobáša. Po ich rozchode v roku 2017 si na ňu práve na Instagrame spomenul aj na jej 50. narodeniny a poslal jej pekný odkaz. Práve jej bývalý manžel Theroux sa spolu s ďalšími celebritami objavil medzi tými, ktorých Aniston začala sledovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Instagram

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...