Zúfalka Huffman už sedí vo väzení! Udomácňovať sa ale nemusí

Americká herečka Felicity Huffman bola v polovici septembra odsúdená na 14 dní väzenia, 250 hodín verejnoprospešných prác a pokute 30 000 dolárov.

16.10.2019 10:07
Felicity Huffman Foto: ,
Felicity Huffman na archívnej snímke.
debata (1)

Hviezda seriálu Zúfalé manželky už nastúpila do väzenia, ako informuje The Hollywood Reporter. 56-ročná herečka si trest odpykáva vo väznici v americkom meste Dublin, ktoré leží 60 kilometrov od San Francisca.

Manželia William H. Macy a Felicity Huffman.... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Manželia William H. Macy a Felicity Huffman. Ona prišla v kreácii Laura Basci. Manželia William H. Macy a Felicity Huffman. Ona prišla v kreácii Laura Basci.

Huffman sa pred vynesením rozsudku v septembri ospravedlnila slovami: „Najprv sa ospravedlňujem vám,“ povedala herečka sudkyni. "Som si teraz ako matka vedomá, že láska musí ísť ruka v ruke s pravdou a že láska na úkor pravdy nie je naozajstná láska … Zaslúžim si akýkoľvek trest, ktorý mi dáte,“ dodala. Hoci americké médiá vtedy ako termín nástupu do väzenia uvádzali 25. októbra, Huffman si trest začala odpykávať o čosi skôr.

Držiteľka ceny prestížnej Emmy bola súčasťou skupiny 51 člennej skupiny, v ktorej rodičia podľa prokuratúry celkom zaplatili na úplatkoch 25 miliónov dolárov, aby sa ich deti dostali na prestížne univerzity. Herečka sa v rámci dohody s prokuratúrou priznala. Podľa súdnych spisov Huffman poskytla úplatok vo výške 15 000 dolárov maskovaný ako charitatívny príspevok, aby sa mohla podvodu zúčastniť v záujme svojej najstaršej dcéry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #Felicity Huffman

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....