Lively a Reynolds ukázali svoj malý poklad! Prezradili aj pohlavie bábätka

Do tretice všetko dobré! Slávny herecký pár má ďalšie dievčatko.

17.10.2019 10:40
Ryan Reynolds Foto:
Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively na premiére filmu Pokémon: Detektív Pikachu v New Yorku.
debata

Len pred pár dňami priniesli americké médiá informáciu, že sa seriálovej hviezde Blake Lively a kanadskému hercovi Ryanovi Reynoldsovi narodilo tretie dieťa. Štyridsaťdvaročný Reynolds a 31-ročná Lively sa zosobášili v roku 2012. Spolu vychovávajú už štvorročnú dcéru James a dvojročnú Inez. Žiadne ďalšie podrobnosti však známe neboli.

Teraz sa o slovo prihlásili šťastní rodičia. Oceňovaný herec zverejnil na Twitteri prvé foto ich potomka a zároveň prezradil, že ide o dcérku, už tretiu v poradí. Fotografia rodičov spolu s bábätkom vnikla počas prechádzky kanadskou prírodou. K zverejnenému záberu herec napísal: „Želám si, aby sa moja dcéra hrala na tom istom prírodnom ihrisku, na akom som sa hrával ja.“ Meno spoločného potomka manželia nezverejnili.

Herečka sa informáciou o treťom tehotenstve pochválila na červenom koberci v máji na premiére filmu Pokémon Detektív Pikachu. Lively a Reynolds sa zoznámili v roku 2011 počas nakrúcania snímky Green Lantern. Hercovou prvou manželkou bola Scarlett Johansson, s ktorou sa rozviedol v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Ryan Reynolds

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...