Janovi Rosákovi z Videostopu išlo o život! Dostal infarkt za volantom

Známy český moderátor, ktorého diváci poznajú najmä vďaka relácii Videostop, prežil náročné okamihy.

20.10.2019 07:34
Jan Rosák Foto:
Jan Rosák s manželkou Jiřinou.
debata (1)

Išlo mu doslova o život. Ako priznal pre blesk.cz, srdcová príhoda ho ochromila vo chvíli, keď šoférov auto. Mal však šťastie v nešťastí, pretože po jeho boku práve v náročných chvíľach sedela manželka Jiřina. Tá moderátorvi, ktorý pred časom oslávil 72. narodeniny, okmažite pomohla.

„Áno, je to pravda. Postihla ma srdcová príhoda. Práve som šoféroval auto a odrazu sa mi zatmelo pred očami,“ opísal Rosák príhodu spomínanému serveru. Zároveň však dodal, že jeho manželka hneď zaregovala: „Okamžite ma previezla do nemocnice,“ dodal. Varovanie lekárov neberie na ľahkú váhu a plánuje v pracovnom živote zvoľniť.

Jan Rosák žije s manželkou Jiřinou dlhých 40 rokov, majú dve dcéry. Je už dvojnásobným dedkom a svoju rolu si podľa vlastných slov naplno užíva. Okrem toho sa venuje aktívne športu, je nadšený milovník tenisu a golfu. V bývalom Československu ho preslávil súťažný program Videostop, neskôr sa roky objavoval v súťažnej relácii Riskuj!. Na obrazovke sa objavuje stále – v seriáli Modrý kód či v relácii „Poklady z půdy“ na TV Prima.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #srdcový infarkt #Jan Rosák

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...