Už dosť! Vojvodkyňa Meghan nezvláda tlak médií, s Harrym majú plán...

Kráľovská dvojica, ktorá čelí intenzívnemu tlaku médií, si berie pred koncom roka dlhšie voľno pre seba.

21.10.2019 11:00
meghan Harry Foto:
Prince Harry a Meghan počas udeľovania cien WellChild, ktoré sa konalo v Londýne.
debata (12)

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan si vezmú pred koncom roka približne šesť týždňov voľna, aby spolu strávili trochu „cenného rodinného času“. Pre magazín People to uviedol zdroj z prostredia kráľovskej rodiny. Jedným z dôvodov je pravdepodobne intenzívny tlak médií, ktorému pár v uplynulých mesiacoch čelil. Ťažko ho znáša najmä Meghan a dvojica v tejto súvislosti dokonca nedávno pristúpila k podaniu žaloby na britské bulvárne denníky.

Išlo o denník Mail on Sunday, ktorý zverejnil jej súkromný list. Podľa jej právnych zástupcov bolo zverejnenie korešpondencie „nezákonné“. Ručne písaný list, ktorý Mail on Sunday zverejnil, Meghan adresovala svojmu otcovi Thomasovi Markleymu, s ktorým nemá dobré vzťahy.

Podľa Meghaniných právnikov bolo zverejnenie listu súčasťou „kampane tejto mediálnej skupiny“, ktorá zverejňuje „chybné a úmyselne nactiutŕhačské články“ o nej a jej manželovi, princovi Harrym.

Po zverejnení spomínaného listu sa vojvodkyne Meghan verejne zastal aj herec George Clooney. Oscarového herca to nesmierne pohoršilo. "Ani si nedokážem predstaviť, aké frustrujúce, musí byť, ak niekde vysielajú list od dcéry otcovi. Musí to v nej ťať do živého a myslím si, že to je nezodpovedné a nesmierne prekvapujúce,“ uviedol Clooney a dodal: "Prenasledujú Meghan úplne všade. Je sledovaná a ponižovaná,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín Who.

Meghan a Harry si plánované voľno užijú tak vo Veľkej Británii, ako aj v Spojených štátoch. Je tiež pravdepodobné, že v USA oslávia Deň vďakyvzdania. “Vojvoda a vojvodkyňa majú kalendár plný povinností a záväzkov do polovice novembra, potom si berú tak veľmi potrebné rodinné voľno," potvrdil zdroj magazínu People.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...