Dojatá kráľovná Letizia! Jej krásna dcéra zvládla svoj veľký deň

Španielska korunná princezná Leonor v meste Oviedo absolvovala svoj prvý oficiálny príhovor.

22.10.2019 00:00
leonor Foto:
Korunná princezná Leonor má za sebou prvý oficiálny príhovor, ktorý absolvovala v meste Oviedo. Podporila ju celá rodina.
debata

Rodičia môžu byť na ňu pyšní. Princezná Leonor, staršia z ich dvoch dcér, má za sebou oficiálny príhovor v pozícii princeznej z Astúrie. Spolu s rodičmi, kráľovnou Letiziou a kráľom Felipem VI, sa zúčastnila udeľovania ocenení, ktoré sa konalo v meste Oviedo. Celých 5 minút dokázala hovoriť k publiku, v ktorom okrem iného sedeli aj ocenení hostia.

„Dnes je dôležitý deň môjho života, na ktorý som sa veľmi tešila,“ začala rozprávať pekná tínedžerka. Cena, ktorú v španielskom meste udeľovali, je totiž pomenovaná práve po korunnej princeznej Leonor. „Titul, ktorý nosímm, ma zaväzuje k tomu, aby som slúžila Španielsku a Španielom,“ dodala princezná.

Ako 13-ročný absolvoval aj jej otec, kráľ Felipe IV, svoju prvú oficiálnu reč. Na svoju dcéru, vedľa ktorej sedem počas udeľovania cien, tak pozeral s patričnou hrdosťou. Jej mama, princezná Letizia, zostala po príhovore dojatá a svoju dcéru následne vrúcne objala.

Korunná princezná Leonor má za sebou prvý... Foto: Reuters
leonor, letizia Korunná princezná Leonor má za sebou prvý oficiálny príhovor, ktorý absolvovala v meste Oviedo. Podporila ju aj jej mama, kráľovná Letizia.

Princezná Leonor mala počas jej veľkého dňa na sebe dievčenské šaty v modro-bielej kombinácii, blond rozpustené vlasy jej padali na plecia. Jej mladšia sestra, princezná Sofia, mala béžové šaty a po slávnostnom príhovore svojej sestre zablahoželala. Rovnako tak spravili aj kráľovná Letizia (46) spolu s manželom.

Korunná princezná Leonor má za sebou prvý...
Korunná princezná Leonor má za sebou prvý...
+2Korunná princezná Leonor má za sebou prvý...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia #princezná Leonor

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...