Sienna Miller sa na svadbu Lawrenceovej ale vyparádila! Emma Stone ako šedá myška

Na víkendovej svadbe hviezdy filmov Hry o život, herečky Jennifer Lawrence, sa zbehlo množstvo jej slávnych kolegov a kolegýň.

21.10.2019 15:00
debata

No fotografie slávnej nevesty sa zatiaľ v médiách neobjavili. Pohľad na niektoré pozvané dámy zo sveta šoubiznisu však stojí za pohľad.

Sienna Miller prichádza na svadbu herečky... Foto: Profimedia
Sienna Miller Sienna Miller prichádza na svadbu herečky Jennifer Lawrence a Cooke Maroneyho.

Neprehliadnuteľné maxi šaty na svadbu 29-ročnej rodáčky z Indian Hills v Kentucky zvolila britská rodáčka Sienna Miller (37). Tá oslnila v červených šatách so štedro odhaleným dekoltom značky Johanna Ortiz v hodnote takmer 2 000 libier. Na svadbu dorazila v sprievode svojho mladšieho partnera, 28-ročného Lucasa Zwirnera.

Emma Stone prichádza na svadbu herečky... Foto: Profimedia
Emma Stone Emma Stone prichádza na svadbu herečky Jennifer Lawrence a Cooke Maroneyho.

Paparazzi zachytili aj príchod Emmy Stoneovej, ktorá zvolila šaty celkom iného štýlu ako Miller. Prišla v nenápadnej šedej róbe, ku ktorej skombinovala strieborné sandáliky na vysokom podpätku. Oscarom ovenčenú herečku zdobili aj výrazné diamantové šperky.

Okrem spomínanej dvojice sa na prominentnej svadbe ukázali aj ďalšie hviezdy ako Adele, Amy Schumer, Kris Jenner či Ashley Olsen. Svadba Jennifer Lawrenceovej a jej 34-ročného partnera Cookea Maroneyho sa podľa zverejnených údajov konala v Newporte v americkom štáte Rhode Island. Na svadobnú hostinu pár pozval 150 hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #Jennifer Lawrence #Emma Stone

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...