Čírovej Vianoce sa začali už v júli, aj spomienkami na jej detstvo

Od vydania prvého vianočného albumu Márie Čírovej ubehli už takmer štyri roky.

22.10.2019 13:03
Na markízackej párty prekvapila svojimi... Foto:
Speváčka Mária Čírová.
debata

K tohtoročným vianočným sviatkom sa obľúbená slovenská speváčka rozhodla vydať jeho pokračovanie s názvom Moje Vianoce. Nový album sa do jej diskografie zaradí ako druhý vianočný a celkovo ako piaty štúdiový album.

„Keď som v roku 2015 vydala svoj prvý vianočný album, doslova ma zaplavili neskutočne krásne reakcie fanúšikov a mojich blízkych. Po určitom čase som sa preto rozhodla urobiť radosť im aj sebe opäť jedným krásnym novým projektom, plným pozitívnej energie – a priniesť ďalší vianočný album,“ opísala Mária Čírová.

Albumovú novinku tvorí desať piesní. Špeciálne miesto medzi nimi majú dve autorské skladby, ktoré pre Máriu napísal jej otec Michal Číra. "Obe skladby pochádzajú ešte z obdobia, keď som bola malá,“ prezrádza Mária. "Teraz som ich úplne nanovo hudobne pretvorila a zaspomínala som si na detstvo.“ Zvyšok albumu tvoria slovenské koledy – všetky v originálnych nových úpravách.

CD Moje Vianoce po vizuálnej stránke dotvoril obal, ktorého styling si vzal na starosti návrhár František Mikloško. „Som naozaj veľmi spokojná s tým, ako presne Ferko vystihol výber šiat – vizuálne dokonale spojil dva elementy – tradičné krásne slovenské melódie so svetovými vianočnými hitmi, ktoré máme všetci tak radi a bez ktorých by Vianoce ani neboli Vianocami.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Mária Čírová

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....