Najkrajšia švédska princezná: Vlnu nenávisti namierenú proti mne som nechápala

Švédsky princ Carl Philip (40) a jeho manželka, princezná Sofia (34), si nažívajú v spokojnom manželstve, v ktorom vychovávajú dvoch synov - Gabriela a Alexandra.

24.10.2019 06:00
Alexander Foto:
Princeznej Sofia, princ Carl Philip a ich syn Alexander.
debata

Život krásnej čiernovlásky, ktorá pred rokmi poplietla hlavu švédskemu princovi, je takmer rozprávkový. Ale nebolo to tak vždy, ako prezradila v rozhovore pre švédsku televíziu „TV4“.

Sympatický Carl Philip sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

Po zásnubách sa však vo Švédsku zodvihla vlna nenávisti, ktorá Sofiu takmer prevalcovala. Ľuďom prekážalo na Sofii mnoho vecí, okrem iného aj jej účinkovanie v spomínanej reality šou s názvom „Paradise Hotel“. „Bola som šokovaná tou ohromnou nenávisťou. Nerozumela som tomu, že toľko ľudí má takú silnú potrebu vyjadriť sa o mne negatívne. Bolo to ťažké,“ opísala svoje pocity spred niekoľkých rokov.

Aj z toho dôvodu obaja aktívne podporujú vo Švédsku projekty zamerané na tlmenie nenávisti na internete. „Je potrebné o tom hovoriť s deťmi aj s mladistvými, ktorí môžu byť takémuto mobbingu vystavení. Musia vedieť, ako si môžu pomôcť,“ dodala pekná švédska princezná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #princ Carl Philip

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...