Lucie Bílá sršala vtipom: Patríme k sebe ako rezeň k zemiakovému šalátu

Lucie Bílá pokrstila svoj nový album Ta o mně v pražskom Vnitroblocku v kruhu svojich najbližších, producentov a autorov, ktorí sa na albume podieľali.

25.10.2019 00:00
Lucie Bílá Foto:
Lucie Bílá pokrstila svoj nový album Ta o mně.
debata

Krstným otcom albumu sa stal jej dlhoročný spolupracovník, priateľ a klavirista Petr Malásek. "Kto iný by mal album pokrstiť, než Petr! Patríme k sebe ako rezeň k zemiakovému šalátu,“ komentovala vtipne speváčka svoj výber krstného otca.

Vzhľadom k tematickému zameraniu albumu, ktorý hovorí o Lucii Bílej a o všetkom, čo má rada, pozvala na krst svojich najbližších. Nechýbali autori hlavných hitov "Mám ráda život“ a „Protože“ Marek Ztracený, Jan Vávra a Jana Infeldová zo skupiny Jananas, skladateľ a producent Marcell a ďalší autori, ako Patricie Fuxová, Zuzana Mikulcová či textár Petr Soukup, a mnoho ďalších priateľov a hudobných spolupracovníkov. Producenti albumu Martin „Maxo“ Šrámek a Andrej Hruška potom spoločne s Luciou Bílou včera prevzali veľké prekvapenie v podobe Zlatej platne.

Po viac ako troch rokoch od vydania albumu Hana sa Lucie Bílá vrátila do bratislavského štúdia Littlebeat, aby tu nahrala svoj nový štúdiový album Ta o mně. Prvý singel z nového albumu „Protože“, ktorý pôvodne vznikol ako darček k narodeninám jej partnerovi, sa stal rádiovým hitom, na YouTube sa držal v trendoch a teraz má takmer milión a pol vzhliadnutí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Bílá #Ta o mně

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...