Weinstein si vyšiel do baru v New Yorku, prítomné dámy mu to nedarovali

Americký filmový producent Harvey Weinstein, ktorý sa zodpovedá z obvinení zo sexuálnych útokov a znásilnenia, musel v newyorskom bare čeliť hnevu niekoľkých žien.

27.10.2019 00:00
USA Weinstein znásilnenie súd vina popretie Foto: ,
Americký filmový producent Harvey Weistein.
debata

Tie kritizovali fakt, že niekdajší vplyvný producent považovaný teraz za jedného z najhorších chlípnikov filmovej branže, sa môže nerušene zúčastňovať kultúrnych podujatí.

Proti Weinsteinovi počas hereckého stretnutia v bare hlasno vystúpili umelkyne a herečky Amber Rolloová, Kelly Bachmanová a Stucklessová. Tie tvrdia, že boli po tom, čo s Weinsteinovou prítomnosťou vyslovili nesúhlas, z baru vykázané.

„Bola som šokovaná, keď som ho videla, ale nie tým, že by sa mal hanbiť, že je sociopat, ktorý očividne nemá hanbu. Bola som šokovaná, že bol na udalosti, ktorá bola usporiadaná umelcami pre umelcov,“ napísala na twitteri Rolloová.

Rolloová uviedla, že keď sa jej kamarátka a bavička Bachmanová počas vystúpenia zamerala na Weinsteina, čelila bučaniu a bolo jej povedané, aby zmĺkla. Dodala, že Weinsteinovi sa tak dostalo nielen pozvanie na udalosť, ale aj podpory, keď čelil kritike kvôli svojmu správaniu k ženám.

Weinsteina zo sexuálneho násilia a zvrhlého správania obvinilo cez 80 žien vrátane herečiek Salma Hayek či Gwyneth Paltrow. Producent všetky obvinenia odmieta a tvrdí, že nekonal proti vôli žien.

debata chyba
Viac na túto tému: #Harvey Weinstein ##meetoo

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...