Zbohom plastikám! Meg Ryan je opäť prirodzená. A stále krajšia

Roky bola kritizovaná za svoj príliš umelý vzhľad a podľahnutie trendu umelých vylepšení. Zdá sa však, že pred príchodom šesťdesiatky sa kedysi jedna z najkrajších žien Hollywoodu rozhodla pre prirodzenosť.

29.10.2019 00:00
debata
Herečka Meg Ryan nechýbala na cenách Governors... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Meg Ryan nechýbala na cenách Governors Awards. Herečka Meg Ryan nechýbala na cenách Governors Awards.

Reč je o Meg Ryanovej, 57-ročnej herečke a hviezde filmov ako Bezsenné noci v Seattle či Keď Harry miluje Sally. Slávna blondínka sa v nedeľu večer objavila na cenách Governors Award v Hollywoode a zaujala na prvý pohľad. Vyzerala totiž naozaj pôvabne.

Ryan si obliekla tmavomodré večerné šaty, ktoré zvýraznili jej štíhlu figúru. Vzhľad účesu a líčenie poňal jej tím veľmi prirodzene a nechali tak vyniknúť prirodzenejší pôvab hollywoodskej herečky.

Herečka Olivia Wilde prišla v kreácii Ralph...
Herečka Saoirse Ronan sa objavila v kreácii od...
+26Herec Jon Hamm.

Podľa mnohých ľudí z jej blízkeho okolia má na Ryanovú mimoriadne dobrý vplyv jej vzťah s hudobníkom Johnom Mellencampom. Herečka sa ešte dávnejšie priznala k tomu, že pre ňu bol veľkou záťažou rozvod s bývalým manželom Dennisom Quaidom. Mala pocit, že už nikdy ju nebude nik milovať a čo bolo ešte horšie, nemilovala sa ani ona sama.

Pri Mellencampovi sa vraj cíti „veľmi šťastná“. Priznala tiež, že si vie predstaviť, že sa v dohľadnom čase zosobášia. Dvojica sa zasnúbila pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzhľad #pôvab #Meg Ryan #prirodzenosť

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....