Wau, tá má postavičku! Speváčka Adele predviedla novú figúru, kde sú jej kilá?

Britská hviezda Adele je známa nielen svojím hlasom a talentom, ale čiastočne aj preto, že sa radí medzi ženy s plnšími krivkami. Práve preto ju mnoho iných milovalo.

29.10.2019 00:00
debata
Speváčka Adele na narodeninovej párty rappera... Foto: iamKevinWong.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Speváčka Adele na narodeninovej párty rappera Draka. Speváčka Adele na narodeninovej párty rappera Draka.

Rodáčka z londýnskeho Tottenhamu viackrát uviedla v rozhovoroch, že svoje kilogramy navyše zbožňuje, ale zmene sa za roky v šoubiznise naozaj nevyhla. Tá posledná upútala výnimočnú pozornosť. Paparazzovia totiž zachytili speváčku na narodeninovej párty rappera Drakea a Adele bola na nespoznanie.

Plavovláska odetá do zamatových večerných šiat v čiernej farbe predviedla štíhlu figúru a podľa zdrojov z jej okolia sa zbavila hviezda viac ako desať kilogramov.

Rok 2011: Speváčka Adele na vyhlásení cien MTV... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Rok 2011: Speváčka Adele Rok 2011: Speváčka Adele na vyhlásení cien MTV Video Music Awards v Los Angeles.

Od vstupu do sveta hudobného priemyslu prešla Adele niekoľkými vizuálnymi zmenami a rovnako to platí aj pre jej krivky. Keď sa jej podarilo presadiť v USA, bolo zjavné, že schudla niekoľko kilogramov a zmenila aj imidž – z drzej anglickej divožienky sa stala elegantná hudobná diva. Ďalšia premena, ktorá je pravdepodobne výsledkom posledných mesiacov tvrdého snaženia sa, je ešte výraznejšia. Práve na spomenutej postave.

Tridsaťjedenročnú speváčku zvečnili paparazzovia aj o pár dní neskôr – už nie v gala, ale veľkom huňatom svetri a kožených čižmách. Stále možno povedať, že Adele reprezentuje v hudobnom priemysle ženy s normálnymi krivkami, o zmene však niet pochýb. Objavili sa už aj dohady, že by za tým mohol byť nový muž – nedávno sa v súvislosti s románikom spomínalo meno rappera Skeptu.

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Telo #Adele #spokojnosť #kilogramy #krivky

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...