Exmanžel Brinkleyovej sa zasnúbil... Veď jeho vyvolená má toľko, čo dcéra!

Zdá sa, že má slabosť pre blondínky. Slávny architekt Peter Cook, ktorý bol v minulosti manželom topmodelky Christie Brinkleyovej, sa opäť zasnúbil. Možno sa už čoskoro ožení s mladučkou študentkou.

30.10.2019 00:00
debata (2)
Architekt Peter Cook a jeho snúbenica Alba... Foto: John Roca / Polaris / Profimedia
Architekt Peter Cook a jeho snúbenica Alba Jancou. Architekt Peter Cook a jeho snúbenica Alba Jancou na zábere z Hamptons.

Reč je len o 21-ročnej Albe Jancou, ktorú vraj Cook požiadal o ruku pred jednou z kaplniek na gréckom ostrove Santorini. Udialo sa tak už v polovici septembra, no médiá informovali o tejto udalosti až v týchto dňoch.

Šesťdesiatročný Cook údajne pokľakol k nohám mladučkej blondínky, ktorá je študentkou na jednej z amerických univerzít a požiadal ju o ruku s prsteňom zdobeným 6-karátovým diamantom. Dvojica pritom randí približne rok a rovnako ako zásnuby, aj ich svadba sa pravdepodobne uskutoční na európskej pôde.

Modelka Sailor Brinkley-Cook (na snímke), dcéra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Sailor Brinkley-Cook. Modelka Sailor Brinkley-Cook (na snímke), dcéra Petra Cooka a Christie Brinkleyovej, je rovnako stará ako Alba Jancou.

„Považujeme za obrovské šťastie, že sme jeden v druhom našli niekoho, koho možno nazvať spriaznenou dušou. Tešíme sa na mnoho rokov manželského požehnania,“ citoval Cooka portál PageSix.com.

Azda ako zaujímavosť treba spomenúť, že Cook má dve deti, ktoré sú vo veku jeho budúcej manželky. Reč je o synovi Jackovi (24) a dcére Sailor (21). Obe pochádzajú práve z manželstva s topmodelkou Christie Brinkleyovou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #milenka #Christie Brinkley #vekový rozdiel #Peter Cook

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...