Neuveriteľné! Za bundu a nohavice 363-tisíc eur? Ale sú od Newton-Johnovej

Kožená bunda a čierne nohavice, ktoré si obliekla herečka Olivia Newton-John v slávnom filmovom muzikáli Pomáda, sa na aukcii v Beverly Hills predali za 405 700 dolárov (zhruba 363-tisíc eur).

05.11.2019 08:00
Herečka Olivia Newton-John na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Olivia Newton-John na archívnom zábere.
debata

Podľa aukčnej siene Julien's Auctions to bol viac ako dvojnásobok odhadovanej ceny. Časť výťažku dražby, do ktorej speváčka venovala päť stoviek predmetov, podporí jej stredisko pre liečbu rakoviny v Austrálii.

Tesné čierne nohavice a kožený krivák, ktorý si obliekla Newton-John v úlohe Sandy, boli dôležitou súčasťou kľúčovej scény, v ktorej sa poslušná stredoškoláčka premení v rebelku a spieva spolu s Johnom Travoltom duet You are the One That I Want.

Herečka rozprávala, že nohavice boli také „na telo“, že ju do nich počas nakrúcania museli kostymérky doslova zašiť. Na predaj teraz boli s pokazeným zipsom.

Aukcia, v ktorej si mohli filmoví fanúšikovia zakúpiť okrem iného aj podpísané plagáty alebo rad modelov, ktoré herečka počas svojej kariéry nosila, vyniesla celkovo 2,4 milióna dolárov.

Sedemdesiatje­denročná Austrálčanka Newton-John je štvornásobnou držiteľkou cien Grammy. Vlani oznámila, že jej lekári tretíkrát za posledných 30 rokov diagnostikovali rakovinu.

debata chyba
Viac na túto tému: #aukcia #Olivia Newton-John #Pomáda

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...