Nový album spomalil mŕtvy pes! Speváčka Lorde oplakáva svojho miláčika

Novozélandská speváčka Lorde odložila vydanie nového albumu po tom, ako jej zomrel pes.

05.11.2019 13:45
Lorde Foto: ,
Novozélandská speváčka Lorde.
debata

Dvadsaťdvaročná interpretka o tom informovala fanúšikov a fanúšičky prostredníctvom newsletteru. „Žiadam vás o trpezlivosť. Rok 2020 sa blíži a vy zrejme premýšľate, kde je môj nový album. Prišla som o môjho chlapca a potrebujem nejaký čas, aby som sa dala opäť dokopy a dokončila ho pre vás,“ napísala speváčka vo vyhlásení pre fanúšikov.

„Už to nebude rovnaká práca, pochopí to každý, kto si prežil stratu. Otvoria sa dvere, cez ktoré prejdete a náhle je všetko iné,“ uviedla Lorde, ktorej pes menom Pearl zomrel v dôsledku zástavy srdca.

Lorde, vlastným menom Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, sa preslávila v októbri 2013, keď sa vo veku 16 rokov a 11 mesiacov stala so skladbou Royals najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo Billboardu Hot 100. Lorde sa stala aj prvým novozélandským hudobníkom, ktorý tento rebríček dobyl ako hlavný interpret.

Časopis Time ju v roku 2013 zaradil do zoznamu najvplyvnejších tínedžerov na svete a v nasledujúcom roku sa dostala do zoznamu najvplyvnejších ľudí do 30 rokov podľa magazínu Forbes. V roku 2017 ponúkla druhú štúdiovku Melodrama.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #album #pes #Lorde

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...