Neznášala som mamu za to, že chce dieťa s Ashtonom, uviedla Mooreovej dcéra

Minulý mesiac sa niesol v znamení otvorených slov a odhalení zo života herečky Demi Mooreovej. Teraz sa však ku nej pridala aj dcéra Rumer Willis. Priznala sa, že jeden čas prežívala s mamou náročné obdobie.

06.11.2019 00:00
debata
Herečka Rumer Willis na akcii amfAR Gala Los... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rumer Willis na akcii amfAR Gala Los Angeles. Herečka Rumer Willis na akcii amfAR Gala Los Angeles.

Ako uviedla v epizóde relácie Red Table Talk, kde sa preberali práve nedávno vydané memoáre hollywoodskej herečky, nedokázala vystáť, že jej mama túži po dieťaťi s bývalým manželom Ashtonom Kutcherom. „Cítila som sa taká nahnevaná, pretože som mala pocit, že mi chcú zobrať niečo, čo patrí len mne,“ vyhlásila v relácii Rumer Willis.

„Keď chcela tak veľmi mať ďalšie dieťa a nedarilo sa to, začalo sa na to sústreďovať všetko okolo. Vtedy som si často hovorila, takže my nie sme dosť dobré. Nestačíme jej,“ opísala svoje pocity najstaršia z troch dcér herečky Mooreovej. Všetky jej tri ratolesti sú deťmi herca Bruca Willisa, za ktorého bola vydatá ešte pred Ashtonom Kutcherom.

Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval. Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval.

Dnes 31-ročná Rumer tiež priznala, že matkina túžba znovu otehotnieť a priviesť na svet dieťa mladšiemu manželovi ju donútila odísť z domu. „Nemohla som tú myšlienku ani vystáť. Stále som si hovorila, prečo tak zúfalo chce otehotnieť,“ priznala sa.

V relácii však po rokoch tiež sebakriticky uviedla, že bola voči slávnej mame veľmi necitlivá. „Ani raz som za ňou neprišla a neopýtala sa jej, či je v poriadku, či je všetko ok a že ma to mrzí,“ vyznala sa Rumer Willis.

Demi Moore v biografii priznala, že v manželstve s Ashtonom Kutcherom sa veľmi snažili o dieťa a herečka dokonca bola vo vyššom štádiu tehotenstva, keď napokon potratila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #Ashton Kutcher #potrat #Demi Moore #Rumer Willis

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...