Z Meg Ryanovej nevesta nebude! Svadba je zrušená

V roku 2018 sa americká herečka Meg Ryan a spevák, skladateľ a herec John Mellencamp zasnúbili.

06.11.2019 09:44
Herečka Meg Ryan na akcii Friars Club... Foto: ,
Herečka Meg Ryan.
debata

Zaľúbencov spájal búrlivý vzťah, ktorý bol poznačený aj rozchodom. Ryan s Mellencampom začala randiť v roku 2010, no v auguste 2014 sa rozišli. Dvojica sa však následne dala opäť dokopy. Ale nekonečná láska im zrejme súdená naozaj nie je.

Pred pár dňami prišli americké magazíny „Us Weekly“ a „People“ s informáciou, že pár sa rozišiel. Aktuálne magazín People odhaľuje aj dôvod hviezdneho rozchodu. John Mellencamp, ktorý má za sebou už tri skrachované manželstvá, si to s ďalšou svadbou rozmyslel. Pred oltár sa mu podľa zdroja, ktorý uvádza spomínaný magazín, už nechcelo. „Miloval ju, ale preňho už neprichádzala žiadna ďalšia svadba do úvahy. Prežili spolu kopec času a je to škoda, že sa rozišli. Veľmi dobre si rozumeli,“ cituje zdroj magazín People.

Magazín „Us Weekly“ píše, že zasnúbenie a plánovanú svadbu zrušila Meg Ryan. „Mala toho dosť a zrušila zasnúbenie. Nič neľutuje,“ cituje magazín zdroj z okolia herečky.

Pre slávnu blondínku, ktorú diváci poznajú vďaka filmom ako Bezsenné noci v Seattle či Keď Harry miluje Sally, by išlo o druhé manželstvo. V rokoch 1991 až 2001 bola vydatá za herca Dennisa Quaida, s ktorým majú spoločného syna Jacka. Ten sa venuje takisto herectvu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Meg Ryan #svadna

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....