V mini, ako inak! Sexi Ivanovičová oslavovala, dočkala sa vyznania od manžela

Niekdajšia tenisová hviezda Ana Ivanovičová 6. novembra oslávila 32. narodeniny.

07.11.2019 13:30
debata (2)

Na svoju krásnu manželku nezabudol ani futbalista Bastian Schweinsteiger, ktorý jej zablahoželal aj prostedníctvom Instagramu.

„Všetko najlepšie k narodeninám prajem najúžasnejšej žena a mame. Máme za sebou nádherný rok a teším sa na ten ďalší spolu s tebou a našou rodinou,“ napísal nemecký futbalista.

Na svoju oslavu sa pekná hnedovláska aj patrične obliekla, pekné krivky zahalila do zlatých minišiat. A tak sa mohol jej manžel, ale aj jej fanúšikovia na Instagrame, kochať pohľadom na jej sexi dlhé nohy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bday celebrations

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanovic (@anaivanovic),

Spokojná športová rodinka sa v auguste rozrástla o ďalšieho člena, keď Ivanovičová priviedla na svet druhé dieťa. Rodičia sa tak tešia už z dvoch spoločných synov, ktorých vychovávajú v Chicagu. Pekná tmavovláska, rodáčka zo Srbska, sa v júli 2016 vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera v romantických Benátkach.

V marci 2018 sa stali rodičmi po prvý raz, ich spoločný potomok už prišiel na svet v Chicagu, kam sa Schweinsteiger presťahoval za kariérou. na správy z ich súkromia sú obaja manželia veľmi skúpi, len výnimočne čosi prezradia. Futbalista tak urobil napríklad v rozhovore pre magazín Bild, kedy opísal, ako vyzerá ich život s malým dieťatkom. „Spíme obaja menej, meníme plné plienky, ale aj tak je narodenie dieťatka to najkrajšie, čo sa človeku môže stať. Ana a ja si užívame každý moment,“ opísal vtedy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...