Láska, ktorú si nemohli dovoliť! Exmilenka Whitney potvrdila: Boli sme spolu!

Špekulovalo sa o tom roky, ale málokto si dovoliť povedať, ako to s ich vzťahom naozaj je. Dnes zosnulá speváčka Whitney Houston mala mať naozaj blízko k Robyn Crawfordovej, ktorú poznala ešte zo študentských čias a s ktorou sa priatelila dlhé roky.

07.11.2019 10:08
Archívny záber speváčky Whitney Houstonovej... Foto:
Archívny záber speváčky Whitney Houstonovej (vpravo) a Robyn Crawfordovej, ktorý bol použitý v dokumente Whitney.
debata (2)

Hoci po smrti Houstonovej sa Crawford odmietla z úcty ku svojej priateľke vyjadrovať k detailom ich vzťahu, pre noviny napísala vtedy dojímavý a veľmi osobný list na rozlúčku. Už vtedy mnohí tvrdili, že v ich priateľskom vzťahu muselo ísť o niečo viac. A teraz to potvrdzuje aj samotná Crawford, ktorej už o pár dní vyjde kniha spomienok A Song for you: My life with Whitney Houston.

„Chceli sme byť spolu a mám na mysli, že len my dve. Ako pár,“ napísala Robyn Crawford v knihe o ich prvom spoločnom lete, z ktorej cituje magazín People. Dvojica sa stretla v letnom tábore, kde vypomáhali ako animátorky. Dvojica sa do seba zamilovala a skutočne mala spolu vzťah – aj fyzický. Podľa Crawfordovej sa táto jeho časť skončila pomerne rýchlo. Už v roku 1982, keď podpísala zmluvu so slávnym producentom Cliveom Davisom.

„Povedala, že nebudeme už viac schopné fyzicky byť spolu, pretože to by našu spoločnú cestu poriadne skomplikovalo. Povedala, že ak by ľudia na nás prišli, použili by to proti nám. A skrátka, vtedy začiatkom 80-tych rokov to tak cítila. A ja som to tajomstvo strážila. V mojom mlčaní som našla pokoj,“ citujú z knihy americké médiá.

Kniha od Robyn Crawfordovej A Song for You: My... Foto: Penguin Random House
Kniha A Song for You: My Life with Whitney Houston. Kniha od Robyn Crawfordovej A Song for You: My Life with Whitney Houston.

Crawford tiež v knihe priznáva, že problémom bola aj speváčkina mama. „Whitney mi povedala, že podľa jej mamy nie je prirodzené, aby si dve ženy boli takto blízke. Ale my sme si boli. Nikdy sme sa nebavili o nálepkách, lesbička, gay. Skrátka sme žili naše životy a dúfali, že to tak pôjde navždy,“ komentovala blízka priateľka a zdá sa, že aj dlhoročná „partnerka“ Houstonovej.

Ako ukazuje nedávny dokument pod názvom Whitney, Robyn Crawford zo života Houstonovej vystúpila na dlhší čas, keď sa v ňom objavil jej niekdajší manžel Bobby Brown. Nerozumela tomu, ako mohla speváčka natoľko podľahnúť mužovi a tiež démonom, ktorých spolu s ňou vypustili – drogovú závislosť. O tom, že Whitney experimentovala s drogami už od mladého veku, však dokument hovorí tiež. Dôvodom boli jej dvaja bratia.

Podľa zdrojov filmárov, ktorí tiež disponovali mnohými domácimi videami a záznamami zosnulej hviezdy a jej partnerky, sa Crawford vždy drog stránila a snažila sa aj Houstonovú od nich držať čo najďalej. S príchodom Browna však pochopila, že vyhrať nemôže. Dnes žije Robyn Crawford so svojou životnou partnerkou a spoločne si adoptovali dve deti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #láska #Whitney Houston #biografia #Robyn Crawford

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...