Meghan i Kate volili modrú! Ich posolstvo je však jasné: len sa nepodobať

Vo štvrtok okolo obeda sa v uliciach Londýna nechali vidieť oba kráľovské páry. Nie však spoločne.

07.11.2019 15:00
debata (3)

Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom Harrym, poctili svojou prítomnosťou vo štvrtok okolo obeda Westminsterské opátstvo, kde si uctili vojnové obete, ktorým sa poklonili na pamätnom mieste „Field of Remembrance“.

Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom Harrym, poctili svojou prítomnosťou vo štvrtok okolo obeda Westminsterské opátstvo.

Zatiaľ, čo princ Harry prišiel na spomienkové podujatie v uniforme, jeho manželka zvolila tmavé farby. Na sebe mala tmavomodrý kabátik ASOS za 150 libier, ku ktorému zvolila čierne kožené čižmičky aj kožené rukavice. Hlavu jej zdobil štýlový fascinátor obľúbenej značky Philip Treacy, ktorý bol ozdobený mašľou aj jemnou sieťovinou. Tvár vojvodkyne zo Sussexu zdobil len veľmi jemný mejkap a príjemný rúž v broskyňovom odtieni. Na kabáte svietila aj brošňa v tvare červeného maku, ktorá je symbolom obetí 1. svetovej vojny.

Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Meghan Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom Harrym, poctili svojou prítomnosťou vo štvrtok okolo obeda Westminsterské opátstvo.

V tom istom čase, len na inom mieste v Londýne, sa nechala na verejnosti vidieť aj vojvodkyňa Kate. Spolu s manželom, princom Williamom, sa stretli s pozostalými obetí ničivého požiaru v Grenfell Tower. Aj na šatách Kate sa objavila brošňa v tvare červeného maku, bola však o čosi menej výraznejšia ako brošňa na kabáte vojvodkyne Meghan.

Kate sa s manželom, princom Williamom,  stretli... Foto: SITA/AP
kate Kate sa s manželom, princom Williamom, stretli s pozostalými obetí ničivého požiaru v Grenfell Tower.

Kate sa objavila na ulici menej zahalená než jej švagriná. Trojnásobná mama mala na sebe takisto model v modrej farbe, v jej prípade však išlo o bledší a výraznejší odtieň. Išlo o model jej obľúbenej návrhárky Emilie Wickstead, ktoré mala v páse previazané širším opaskom. K šatám zvolila čierne lodičky Gianvito Rossi a kabelku Aspinal.

Kate sa s manželom, princom Williamom,  stretli... Foto: SITA/AP, Victoria Jones
Kate Kate sa s manželom, princom Williamom, stretli s pozostalými obetí ničivého požiaru v Grenfell Tower.

Manželka princa Williama nezabudla ani na šperky – zdobili ju náušnice po princeznej Diane aj jej zásnubný prsteň so safírom a diamantami. Podobne ako Meghan, aj Kate si nechala vlasy počas tohto dňa rozpustené padať na plecia.

Kate sa s manželom, princom Williamom,  stretli...
Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom...
+3Vojvodkyňa Meghan spolu s manželom, princom...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...