Veselá zámena! Naozaj viete, s kým randí Keanu Reeves?

Len pred pár dňami sa miláčik ženského publika, herec Keanu Reeves, objavil na galavečere LACMA Art + Film Gala.

08.11.2019 11:20
debata

Prekvapenie nespôsobil on, ale jeho doprovod. 55-ročný Reeves sa totiž po prvý raz oficiálne predviedol po boku svojej partnerky. Je ňou umelkyňa a knižná autorka Alexandra Grant (46).

Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac for Getty Images/LACMA
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala. Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala.

Po zverejnení záberov z červeného koberca sa však medzi hercovými fanúšikmi na sociálnych sieťach rozprúdila zaujímavá debata. Množstvo z nich totiž priznalo, že 46-ročnú Alexandru Grant si na prvý pohľad pomýlilo so slávnou herečkou Helen Mirrenovou. Tieto porovnania zrejme Grantovú veľmi nepotešili, keďže Mirren je od nej staršia takmer o 30 rokov.

Vľavo: Keanu Reeves a jeho partnerka, knižná... Foto: SITA/AP, Reuters
helen MIrren Vľavo: Keanu Reeves a jeho partnerka, knižná autorka Alexandra Grant. Vedľa nich herečka Helen Mirren.

Na veselé komentáre zareagoava aj 74-ročná Mirren, ktorá sa objavila na červenom koberci počas premiéry filmu „The Good Liar“ v New Yorku. Jej slová sprostredkovala relácia „Entertainment Tonight“. „Videla som to,“ opísala herečka a dodala: „Viete, je to pre mňa lichotivé, pretože ona je očividne naozaj milá.“

Helen Mirren počas udeľovania Governors Awards... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
AWARDS-GOVERNORS/OSCARS Helen Mirren počas udeľovania Governors Awards v Los Angeles.

Slávna rodáčka z Londýna je od roku 1997 vydatá za režiséra Taylora Hackforda, s ktorým žije v spokojnom manželstve. Práve jej manžel režíroval v roku 1997 triler Diablov advokát, v ktorom stvárňoval Reeves hlavnú rolu. „Keana Reevesa poznám veľmi dobre, robil film s mojím manželom. Je to nesmierne úžasný a milý muž. Takže to dievča má šťastie a som si istá, že on je šťastný tiež,“ povedala ešte Mirren ma tému svojej dvojníčky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #Keanu Reeves

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...