Tragická smrť detskej hviezdy z Broadway! Mala len 13, zabila ju astma

Bola obrovským talentom. Mladučká herečka, detská hviezda z Broadway Laurel Griggs však umrela pred pár dňami vo veku 13 rokov. Rodina odtajnila aj príčinu jej úmrtia.

11.11.2019 12:29
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Holy moly schmoly I saw QUEEN

Príspevok, ktorý zdieľa {Laurel Griggs} (@laurelgriggs_),

Len trinásťročná Griggs, ktorá sa ako šesťročná objavila v hre Mačka na rozpálenej plechovej streche a zahrala si aj po boku Scarlett Johanssonovej, skonala na následky „masívneho astmastického záchvatu“, ktorý jej znemožnil dýchanie a privodil následnú smrť. Stalo sa tak už minulý týždeň, v utorok 5. novembra.

Hoci rodina okamžite volala záchrannú službu a dievčatko previezli do nemocnice Mount Sinai Hospital v Los Angeles, oživiť sa ju už nepodarilo.

Griggsovú pochovala rodina už o pár dní neskôr a pre médiá vydala stanovisko s prosbou o rešpektovanie súkromia, no najmä vyjadrením hlbokého zármutku.

„Svet stratil skutočnú princeznú, ktorá len túžila urobiť svet takým, aby všetci v ňom boli šťastní. Herectvo bolo pre ňu splneným detským snom a mala veľké plány aj do budúcnosti,“ napísal jej starý otec v stanovisku pre tlač.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #úmrtie #herečka #Astma

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...