Chuck Norris s krásnou manželkou aj Pamela Anderson! Čo ich zlákalo k našim susedom?

Otvorenie vianočných trhov neďaleko rakúskeho Salzburgu prilákalo viaceré hviezdy. Prečo?

15.11.2019 00:40
debata

Do Štedrého večera zostáva ešte nejaký ten čas, vianočné trhy už začínajú postupne lákať svojich návštevníkov. V utorok večer u našich rakúskych susedov za podpory niekoľkých slávnych tvárí otvorili trh v Henndorfe. Ten sa síce pre verejnosť oficiálne začína až v sobotu, slávnostné podujatie sa však konalo v istom predstihu a malo charitatívny podtón.

Chuck Norris a jeho manželka Gena v rakúskom v... Foto: Profimedia
Chuck Norris Chuck Norris a jeho manželka Gena v rakúskom v Henndorfe.

Na vianočne vyzdobenom nádvorí sa zbehlo niekoľko celebrít a každá mala svojho štvornohého spoločníka. Popri nemeckých hviezdach ako Dieter Bohlen sa podujatia zúčastnili aj svetové mená ako Naomi Campbell, Chuck Norris či Pamela Anderson.

Pamela Anderson v rakúskom Henndorfe na... Foto: Profimedia
Pamela Anderson Pamela Anderson v rakúskom Henndorfe na charitatívnom podujatí na ochranu týraných zvierat.

Otvorenie trhu je každoročne spojené s podujatím na záchranu týraných zvierat a televíznym galaprogramom, ktorý sa v rakúskej televízii ATV vysiela v decembri a moderuje ho Arabella Kiesbauer. Práve v Henndorfe sa koždoročne návštevníci môžu potešiť pohľadom na obrovský „živý“ Betlehem, v ktorom je množstvo zvierat – ide najmä o zachránené zvieratá, ktoré našli práve v dedine vzdialenej asi 20 kilometrov od Salzburgu, v Henndorfe, nový domov. Rakúske, nemecké či hollywoodske celebrity svojou prítomnosťou každoročne podporia myšlienky vianočného trhu spojeného so záchranou zvierat.

Na podujatie zavítala niekdajšia seriálová hviezda Pamela Anderson, ktorá sa desaťročia angažuje práve v oblasti ochrany zvierat. Oblečená v čiernom si pred objektívmi zapózovala s malým zachráneným psíkom, podobne ako topmodelka Noami campbell.

Na podujatí sa usmieval aj legendárny bojovník Chuck Norris (79), hviezda akčných filmov či seriálov. Po jeho boku do Rakúska dorazila aj manželka – Gena Norris (55). Niekdajšiu modelku spoznal herec v deväťdesiatych rokoch a v roku 1998 sa spolu postavili pred oltár. Dvojica vychováva dvojičky, ktoré prišli na svet v roku 2001. V tom čase mal už Norris 61 rokov. Pekná blondínka má za sebou náročný boj, počas ktorého ju od roku 2013 podporoval aj jej manžel. Potom, čo jej pred vyšetrením magnetickou rezonanciou pichli kontrastnú látku, mala podľa svojich vyjadrení skončiť s ťažkými neurologickými problémami. Následne prežila náročných 5 mesiacov liečby. V roku 2017 manželia zažalovali farmaceutickú spoločnosť, ktorá kontrastnú látku vyrobila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #Chuck Norris #Henndorf

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...