Je to oficiálne! Meghan a Harry prežijú Vianoce mimo kráľovskej rodiny

Princ Harry, vojvodkyňa Meghan a ich syn Archie si už istý čas "razia" svoju vlastnú cestu v rámci britskej kráľovskej rodiny.

14.11.2019 10:31
Britain Royals Foto: ,
Prince Harry a jeho manželka Meghan.
debata (5)

Zo zaužívaných tradícií sa mladá rodinka odkloní aj počas blížiacich sa Vianoc. Harry a Meghan tak urobili aj počas leta, keď nestrávili dovolenku na kráľovninom sídle, panstve Balmoral v Škótsku. Tu členovia kráľovskej rodiny okrem iného často podnikali aj poľovačky, ktorým vojvodkyňa Meghan neholdovala.

Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a princ Harry prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame. Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a princ Harry prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame minulý rok.

Ako už v októbri informovali britské médiá, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu majú kalendár plný povinností a záväzkov do polovice novembra, potom si berú rodinné voľno, ktoré má trvať 6 týždňov. 35-ročný princ Harry spolu s manželkou a synom nestrávia tohtoročné vianočné sviatky v Sandringhame, dali tak košom ostatným členom kráľovskej rodiny. Správu oficiálne potvrdil aj Buckinghamský pa­lác.

„Potom, čo posledné dva roky strávili sviatky v Sandringhame, prežijú ich kráľovské výsosti tohtoročné sviatky ako mladá rodina spolu s mamou vojvodkyne Meghan, Doriou Raglandovou,“ znelo vo vyhlásení. 63-ročná sociálna pracovníčka, Doria Ragland, žije v Los Angeles.

Vianoce kráľovskej rodiny v Sandringhame majú dlhoročnú tradíciu a princ Harry v kruhu svojej rodiny doteraz chýbal iba raz – v roku 2012 počas jeho vojenskej služby, kedy prežil Vianoce v Afganistane. Ako znie vo vyhlásení hovorcu princa Harryho a jeho manželky, ich rozhodnutie kráľovná Alžbeta II. podporila.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Vianoce #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...