Špinavé detaily vonku... Halle Berry obvinila bývalého z rasizmu aj incestu!

Doposiaľ utajované detaily súdnych dokumentov, ktoré boli súčasťou boja bývalých partnerov, herečky Halle Berryovej a modela Gabriela Aubryho, vyplávali na povrch. A sú teda poriadne šokujúce.

14.11.2019 16:56
debata
Rok 2008: Herečka Halle Berry a jej expartner -... Foto: SITA/AP, DAN STEINBERG
Rok 2008: Herečka Halle Berry a jej expartner - model Gabriel Aubry Rok 2008: Herečka Halle Berry a jej expartner - model Gabriel Aubry

Ako píše denník Daily Mirror, 53-ročná herečka a držiteľka Oscara pred pár rokmi obvinila svojho bývalého partnera a otca dcérky Nahly z rasizmu či emocionálne násilného správania. V dokumentoch, ktoré pravdepodobne niekto získal zo súdneho procesu starého niekoľko rokov, vraj vyplýva, že Aubry svoju životnú partnerku častoval rasistickými nadávkami a poznámkami. Urážal ju dokonca ako ženu.

Webový portál Mirror.co.uk cituje zo súdnych dokumentov: „Po polroku nášho vzťahu sa náš sexuálny život znížil na minimum. Gabriel odmietal uvedomiť si alebo priznať zodpovednosť za tieto problémy. Namiesto toho kritizoval moje telo spôsobom, ktorý je pre ženy veľmi ponižujúci. Až po čase som ho presvedčila, aby navštívil terapeuta a začal riešiť psychické problémy.“

V súdnych dokumentoch sa však ocitla ešte jedna šokujúca informácia. Aubry mal podľa Berryovej mať psychické problémy, trpieť depresiami a sociálnou úzkosťou. Prameňom však malo byť jeho detstvo a incestný vzťah s jedným z členov rodiny. Keďže model Aubry sa narodil ako jedno z deviatich detí do sociálne slabšej rodiny, údajne časť detstva strávil v detských domovoch. V medziobdobí, keď vystriedal niekoľko takýchto zariadení, mal mať údajne incestný vzťah, ktorý ho poznamenal a zanechal na ňom výraznú stopu. Podľa Berryovej však svoje psychické problémy odmietal riešiť, či si ich vôbec priznať.

Herečka má okrem dcérky Nahly, ktorá sa narodila počas jej vzťahu s Aubrym, aj syna Macea. Jeho otcom je herec a herečkin bývalý manžel Olivier Martinez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #starostlivosť #Halle Berry #dokument #psychika #gabriel Aubry #incest

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...