Tri najlepšie fotky Meghan a Harryho z 2019! Toľko nehy či radosti, pozrite sa

Denne pred objektívmi, denne nútení ukazovať svoju prívetívú a príjemnú tvár. Členovia kráľovskej rodiny to nemajú jednoduché. Ale napriek tomu im to pred objektívmi zväčša veľmi pristane.

18.11.2019 11:23
debata

Kráľovský fotograf Samir Hussein, ktorý má na konte snímky mnohých členov kráľovskej rodiny, však nedávno urobil vlastný výber trojice najvydarenejších fotografií princa Harryho a vojvodkyne Meghan, manželov, ktorí sú najsledovanejším párom v rámci monarchie v súčasnosti. Jeho výber priniesol portál Insider.com. Keďže dva zábery sú majetkom agentúry Wireimage, prinášame ich v podobe, ako ich zverejnil Hussein na svojej instagramovej stránke.

A ktoré zábery teda boli podľa Husseina tie najvydarenejšie?

1. Láska v Maroku

Nežné gesto, keď sa Meghan opiera o svojho manžela plecom a usmieva sa. On sa jej zamilovane díva do vlasov. Táto fotografia vznikla počas oficiálnej návštevy Maroka, keď v pohorí Atlas vojvodcovský pár navštívil jednu zo škôl. „Tento záber vznikol len pár mesiacov predtým, ako sa narodil Archie a ukazuje jasné spojenie, vzájomnú solidaritu medzi oboma partnermi,“ citoval portál JustJared Husseina.

Aj takto nežne sa Meghan opierala o svojho... Foto: Reuters, POOL
Meghan Aj takto nežne sa Meghan opierala o svojho manžela, keď cítila úvanu počas návštevy Maroka.

2. Seriózni, ale usmiati

Pár týždňov po narodení princa Archieho vznikol záber, keď sa princ Harry a jeho manželka Meghan usmievali a mávali na prizerajúcich sa počas osláv na počesť narodenín kráľovnej Alžbety II. Fotka vznikla v júni a dvojicu zachytáva sediac v koči, ktorý viezol jednotlivých členov v rámci tradičného príchodu do Buckinghamského paláca. Podľa Husseina sa obaja tvária veľmi hrdo a zároveň z nich vyžaruje akási rodičovská neha. Na Husseinovej fotografii vraj nadchne fakt, že Meghan máva priamo do objektívu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meghan & Harry ride by carriage down the Mall during Trooping the Colour.

Príspevok, ktorý zdieľa SAMIR HUSSEIN (@samhussein1),

3. Tancujúca Meghan

Posledný zo záberov zachytáva len samotnú vojvodkyňu Meghan a vznikol počas septembrovej návštevy Juhoafrickej republiky. Vojvodkyňa sa pridala do tanca s jednou z obyvateliek časti Nyanga v Kapskom meste. „Je to veľmi nezvyčajný záber, pretože ukazuje člena kráľovskej rodiny, ako sa odviaže a pridá do tanca,“ komentoval šťastný výraz na tvári Meghan Markleovej fotograf. Týchto záberov vzniklo viac a mi prinášame len ilustračný, ktorý nefotil samotný Hussein.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meghan, Duchess of Sussex dances with locals as she visits Nyanga township in Cape Town. Swipe

Príspevok, ktorý zdieľa SAMIR HUSSEIN (@samhussein1),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #fotograf #najlepšie #vojvodkyňa Meghan #Samir Hussein

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...