Škaredá Betty v tieni zúfalky Longorie! Sexi výstrih urobil svoje

Dve latino krásky - Eva Longoria a America Ferrera - sa predviedli na gala podujatí v Los Angeles.

18.11.2019 15:40
debata

Eva Longoria nie je aktívnou ženou len na hereckom poli. Ako vychytená herečka Hollywoodu založila nadáciu, ktorá nesie jej meno. Pod jej záštitou sa v jednom z hotelov Los Angeles konalo gala podujatie.

Eva Longoria na gala podujatí nadácie nesúcej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Eva Longoria Eva Longoria na gala podujatí nadácie nesúcej jej meno v Los Angeles.

Na túto príležitosť sa 44-ročná niekdajšia hviezda Zúfalých manželiek zahalila do čiernej, ale o nude nemohla byť ani reč. Po pôrode svojho prvého dieťaťa, syna Santiaga, ktorého herečka priviedla na svet v lete 2018, sa s ohromným odhodlaním pustila do zhadzovania tehotenských kilogramov.

Eva Longoria a  America Ferrera na gala... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Eva Longoria Eva Longoria a America Ferrera na gala podujatí nadácie herečky Evy Longoria v Los Angeles.

Keďže na gala večer si slávna herečka obliekla úzke šaty na špagetových ramienkach, jej postavička sa dostala okamžite pod paľbu objektívov. Ale niet jej čo vyčítať, skôr naopak. Longorii zhadzovanie kilogramov išlo ako po masle a už nejaký čas sa na červených kobercoch pýši postavou, ktorá je ešte závideniahodnejšia ako jej pôvodná, ktoré mala pred tehotenstvom. Navyše, vďaka výstrihu upriamila pozornosť aj na svoj sexi dekolt.

Sympatická manželka mexického mediálneho magnáta José Bastona sa usmievala v šatách Bianca and Bridgett za niečo vyše 200 libier. Nielen jej postavička, ale aj pekná tvár bola bez chybičky – na podujatie zvolila Longoria tmavý odtieň rúžu, ktorý sa skvelo hodil k jej mejkapu aj rozpusteným tmavým vlasom.

America Ferrera na gala podujatí nadácie... Foto: SITA/AP
America Ferrera America Ferrera na gala podujatí nadácie herečky Evy Longoria v Los Angeles.

Po jej boku sa na podujatí neusmieval manžel, ale kolegyňa America Ferrera. Tá na slávnostné gala zvolila takisto čiernu, ale za Longoriou na červenom koberci zaostala – predsa len, niekdajšia „zúfalka“ tento raz aj vďaka výstrihu žiarila o čosi viac ako o 10 rokov mladšia Ferrera. Tá sa preslávila najmä hlavnou rolou v seriáli Škaredá Betty (2006). Na podujatí ju sprevádzal manžel, herec Ryan Piers Williams. S ním sa Ferrera postavila pred oltár v roku 2011 a spoločne vychovávajú jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #America Ferrera #Nadácia Evy Longoria

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...