Vojvodkyňa Kate počas Vianoc prekvapí v televízii! V akej relácii sa objaví?

Vojvodkyňa Kate sa u Britov teší enormnej obľube, fanúšikovia, veľkí a najmä tí menší, sa svojej "princeznej" nevedia nabažiť.

20.11.2019 00:00
Vojvodkyňa Kate Foto:
Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".
debata (2)

Ako informuje Daily Mail, manželka princa Williama ich zrejme poteší aj na Vianoce, mala totiž prijať pozvanie do špeciálneho sviatočného vysielania.

Trojnásobná mama sa má stať súčasťou relácie obľúbenej britskej televíznej kuchárky a knižnej autorky, Mary Berryovej (84). V Británii má sledovaný program s názvom „The Great British Bake Off“ a medzi amatérskymi kuchármi a kuchárkami sa teší značnej popularite. Počas jej vianočného televízneho varenia sa má 37-ročná Kate objaviť pred kamerami ako jej špeciálny a exkluzívny hosť. Zdroj z okolia obľúbenej Berryovej sa mal pre spomínaný denník vyjadriť: „Spoločne sa postarajú o príjemnú vianočnú pohodu pred obrazovkami.“

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature", objektívy sa zamerali na jej bruško. Vedľa nej stojí spisovateľka Mary Berry.

Obe ženy sa poznajú a dobre si rozumejú. V septembri sa bok po boku obe dámy v skvelej nálade objavili na slávnostnom otvorení záhrady určenej pre deti s názvom „Back To Nature“ v grófstve Surrey. Vtedy sa práve známa televízna kuchárka nežne dotkla bruška vojvodkyne Kate, čo okamžite spôsobilo šírenie špekulácií a jej ďalšom tehotenstve. Princ George (6), princezná Charlotte (4) a princ Louis (1) sa tak mali podľa britských médií dočkať súrodenca. Pár mesiacov po spoločnom vystúpení oboch dám je však jasné, že vojvodkyňa v tej chvíli tehotná nebola a zo strany Mary Berryovej išlo naozaj len o nevinné gesto.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Mary Berry

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...