Gottová sa hnevá na hovorcu prezidenta Zemana! Zverejnil súkromnú korešpondenciu

Vdova po zosnulom spevákovi Karlovi Gottovi rozposlala po poslednej rozlúčke niekoľko ďakovných listov.

19.11.2019 09:46
Karel Gott Foto: ,
Zádušnej omše za Karla Gotta sa zúčastnila jeho manželka Ivana Gottová aj spevákove dcéry.
debata

Ivane Gottovej sa nepáči postup Kancelárie prezidenta Českej republiky. Hovorca Miloša Zemana, Jiří Ovčáček, 15. novembra na Twitteri zverejnil ďakovný list, ktorý poslala Gottová prezidentovi. „Pán prezident obdržal nádherný list od pani Gottovej,“ napísal vtedy na Twitteri a list zverejnil.

Na tento postup zareagovala v mene vdovy po Karlovi Gottovi Aneta Stolzová, niekdajšia hovorkyňa Karla Gotta, ktorá naďalej pracuje pre spevákovu rodinu. "Poslednú rozlúčku s pánom Karlom Gottom pripravovala pani Ivana Gottová v spolupráci s Pražským arcibiskupstvom a ďalej s Úradom vlády Českej republiky a s Kanceláriou prezidenta. Vzhľadom k náročnosti príprav poslednej rozlúčky v Paláci Žofín, v Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha i na ďalších miestach v Prahe a rovnako vzhľadom na profesionálny prístup a dôstojnému priebehu poslednej rozlúčky, považovala pani Ivana Gottová za správne vysloviť poďakovanie za poskytnutú podporu, pomoc a spoluprácu, čo urobila osobným listom, a to predovšetkým J. Em. Dominikovi kardinálovi Dukovi a tiež ďalším, aj prezidentovi republiky, a ďalej poďakovaním za vyjadrenie sústrasti, ktoré bolo zverejnené na tejto internetovej stránke.

Pani Ivana Gottová považuje aj naďalej vyslovené poďakovania za správne, na medializáciu súkromnej korešpondencie však nevidí dôvod a nenesie zodpovednosť za konanie iných osôb."

Ivana Gottová podľa hovorkyne napísala poďakovanie nielen prezidentovi, ale aj kardinálovi Dukovi a ďalším.

Verejnosť sa lúčila so zosnulým českým a... Foto: TASR, Petr David Josek
ČR Gott Karel rozlúčka Verejnosť sa lúčila so zosnulým českým a československým spevákom Karlom Gottom v Paláci Žofín na Slovanskom ostrove v Prahe.

12. októbra sa lúčenie so zosnulým českým spevákom Karlom Gottom uskutočnilo v Katedrále svätého Víta na Pražskom hrade, zádušnú omšu slúžil arcibiskup Dominik Duka. Medzi pozvanými bol český prezident Miloš Zeman, český a slovenský premiér Andrej Babiš a Peter Pellegrini a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

Na zádušnú omšu už dorazil aj herec Bolek...
Vendula Svobodová prichádza na zádušnú omšu za...
+8Michal David prišiel na Pražský hrad medzi...

Deň predtým, 11. októbra, sa v Paláci Žofín so zosnulým spevákom lúčila verejnosť, jeho pamiatke sa prišlo pokloniť 49 000 ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Gottová #Prezident Českej republiky

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...