Hviezda seriálu Dawsonov svet smúti! S manželkou opäť prišli o dieťa

Herec James Van Der Beek (42) je hrdým 5-násobným otcom.

20.11.2019 08:00
James Van Der Beek Foto:
Herec James Van Der Beek.
debata

Herec James Van Der Beek sa preslávil vďaka seriálu Dawsonov svet (1998 – 2003). Popri televíznej kariére si však stihol založiť aj veľkú rodinu, s manželkou Kimberley vychovávajú päť ratolestí. Pred časom sa herec pochválil, že očakávajú ďalšie, v poradí šieste dieťa. Bohužiaľ, o dieťatko prišli.

„Moja manželka Kimberly a ja prežívame tú najhoršiu nočnú moru budúcich rodičov: Prišli sme o dieťa. Malá dušička, ktorú sme chceli vrúcne privítať v našej rodine, sa stratila,“ opísal pred kamerami 42-ročný herec.

James a Kimberley sú manželmi od augusta 2010 a vychovávajú spolu päť detí – Oliviu (9), Joshuu (7), Annabelu (5), Emiliu (3) a Gwendolynu (1). Trápenie zo straty nenerodeného dieťatka už manželia zažili, dokonca tri razy. „Človek nikdy nevie, kedy sa takáto vec stane. A to hovorím aj mojim deťom,“ opísal so smútkom a dodal: „Všetko, čo sa dozvedia, otvára ich srdcia, zbližuje ich a robí ich to ľudskejšími.“

Kimberley je hercovou druhou manželkou. Pred ňou bol ženatý s herečkou Heather McCombovou a to v rokoch 2003 až 2010. Ich manželstvo zostalo bezdetné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Van Der Beek #Dawsonov svet

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....