Celine Dion: Nie je žiaden nový chlap, ale zamilovaná budem už navždy

Súkromný život speváčky Celine Dionovej je neustále v hľadáčiku médií a pozornosti verejnosti. Ale žiadne nové správy, aspoň podľa slávnej kanadskej rodáčky.

20.11.2019 00:00
Celine Dion Foto: ,
Speváčka Celine Dion odštartovala svetové turné World Tour Courage v kanadskom Quebecu.
debata

„Nerandím. Nemám žiadneho partnera, hoci viete, to neznamená, že už nikdy nikoho nenájdem počas zvyšku môjho života,“ uviedla Dion počas návštevy talk-šou Watch What Happens Live.

Zároveň však dodala, že aj keby do konca života zostala sama, nebude jej to prekážať, pretože stále miluje. „Keď už ste raz tak veľmi zamilovaný, láska s vami zostáva. Celý život už budem žit s mojím Reném. A on je stále so mnou,“ uviedla 51-ročná hudobná diva pred moderátorom Andym Cohenom.

Samozrejme, reč bola o jej zosnulom manželovi a manažérovi Reném Angelilovi, ktorý podľahol zhubnej rakovine. Od jeho smrti sa vraj speváčka so žiadnym mužom (partnerom) nestretla.

Záber na obal albumu Courage od speváčky Celine... Foto: SITA/AP
Záber na obal albumu Courage od speváčky Celine Dionovej. Záber na obal albumu Courage od speváčky Celine Dionovej.

Na adresu zosnulého muža dodala, že ho vída denne. „Vidím ho cez oči mojich synov a som naozaj šťastná, že mám tri nádherné deti,“ komentovala Celine Dion, ktorá dosť času trávi so svojím kamarátom Pepem Munozom.

Hoci dvojicu médiá v minulosti skúšali spojiť aj „romanticky“, pravdou je, že Munoz je gay a pre Dionovú je oporou a najlepším kamarátom. Tiež jej často pomáha do stylingom, ktorý v posledných rokoch speváčka výrazne osviežuje a pridáva množstvo extravagantných a experimentálnych kúskov.

Iba nedávno vydala Celine Dion svoj nový album pod názvom Courage.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #Céline Dion #randenie

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...