Babišová spomínala na 'nežnú' v šatách za 3000 eur. Táto hviezda ju predbehla!

O šatníku manžeky českého premiéra slovenského pôvodu Andreja Babiša je už dlho známe, že je plný luxusných modelov. A inak sa Monika Babišová nepredvádzala ani počas víkendovej spomienky na výročie 17. novembra 1989 - dátumu nežnej revolúcie.

20.11.2019 11:44
debata
Monika Babišová a jej manžel, český premiér... Foto: Jakub Poláček / CNC / Profimedia
Monika Babišová a jej manžel, český premiér Andrej Babiš, na zábere z nedele 17. novembra. Monika Babišová a jej manžel, český premiér Andrej Babiš, na zábere z nedele 17. novembra.

Blondínka sa pred objektívy postavila v čiernych šatách s romantickou potlačou snežienok. Model tesne pod kolená s jemnými volánikmi na rukávoch pochádzal z dielne značky Valentino a je súčasťou stále predajnej kolekcie na stránke značky. Pripraviť si však musíte bezmála 3300 eur.

V prípade Babišovej to asi problém nebude. Jej manžel, napriek politickej funkcii, patrí medzi najbohatších ľudí v krajine a svojej polovičke zjavne luxus rád dopraje.

Herečka Meryl Streep na zábere zo septembra z... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Meryl Streep na zábere zo septembra z filmového festivalu v Toronte. Herečka Meryl Streep na zábere zo septembra z filmového festivalu v Toronte.

Zaujímavý je však tiež fakt, že šaty už našli úspech aj u hollywoodskych hviezd. Len pred pár mesiacmi, v septembri, ich na filmovom festivale v Toronte predvádzala trojnásobná držiteľka Oscara Meryl Streep.

Vtipnou zhodou náhod je asi fakt, že pre štýl Meryl Streepovej majú slabosť aj ďalšie české celebrity. Napríklad aj topmodelka Daniela Peštová sa pred časom objavila na verejnosti v rovnakom modeli (v tomto prípade značky Givenchy), ktorý tiež pred objektívmi svetových agentúr predvádzala slávna hollywoodska herečka.

Koho verzia šiat Valentino sa vám pozdáva viac? Hlasovať môžete v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Valentino #Meryl Streep #Monika Babišová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...