Koľko má vlastne rokov? 30 či 50? Pri Kateřine Brožovej odhady zlyhajú

Roky patrí medzi najkrajšie české herečky. Kateřina Brožová nič zo svojho šarmu nestráca ani s pribúdajúcim vekom. Pritom pekná blondínka vo februári oslávi 52. narodeniny.

21.11.2019 12:20
debata (1)

Brožová sa z času na čas objavuje na spoločenských akciách či filmových premiérach. Aktuálne sa spolu s kolegyňou, moderátorkou Štěpánkou Duchkovou, ukázala na oslave piateho výročia pražskej kliniky krásy. V čiernych šatách, ktoré tesne obopínali jej pekné krivky a zároveň ponúkli pohľad do jej dekoltu, ochotne pózovala pred objektívmi. Z jej spokojného úsmevu sa dalo vyčítať, že slávna blondínka je so sebou spokojná.

Kateřina Brožová na oslave 5. výročia kliniky... Foto: Profimedia
Kateřina Brožová Kateřina Brožová na oslave 5. výročia kliniky VeraMedica.

Svoj imidž herečka roky nemení a tak sú okrem peknej postavičky jej poznávacím znamením aj blond vlasy v dĺžke poniže ramien.

Slovenskí diváci ju poznajú najmä vďaka seriálom Poisťovňa šťastia či Život na zámku, v ktorých stvárňovala hlavné ženské postavy. Ale len nedávno sa objavilA aj na filmovom plátne, keď si zahrala v rozprávke Dušana Rapoša Keď draka bolí hlava. A hoci hlavné roly v českých filmoch sa jej vyhýbajú, stále je k videniu v českých seriáloch. Stvárňovala hlavnú rolu v seriáli Doktorka Kellerová, zahrala si v Modrom kóde či Cestách domov.

Televízna hviezda je mamou 18-ročnej dcéry Katky, ktorej otcom je podnikateľ Zdeňek Toman, s ktorým sa však Brožová rozviedla.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Kateřina Brožová #Poisťovňa šťastia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...